Nieuws

Documentaire over Ed Sheeran komt naar Disney Plus

The Sum of It All
Disney Plus lanceert op 3 mei de documentaire ‘The Sum of It All’ over het leven van Ed Sheeran. Het is de tweede documentaire voor de Britse zanger.

Wat weten we eigenlijk over het leven van Ed Sheeran? Niet bijster veel: jarenlang hield de zanger zijn privéleven verborgen voor de buitenwereld – zijn goed recht, zeker met alle sociale druk die op ons leven staat. Een aanbod van Disney Plus om zijn persoonlijke leven in beeld te brengen, kon de zanger dan toch niet laten liggen.

The Sum of It all

In ‘The Sum of It All’ krijgen we Ed’s leven te zien zoals we dat niet eerder hebben gezien. In de trailer vertelt de zanger over de zware momenten in het leven, zoals het moment dat zijn vrouw (Cherry Seaborn) te horen kregen dat er een tumor was gevonden, en het verlies van zijn beste vriend Jamal Edwards. In de docuserie spreekt Sheeran ook openlijk over een lastige jeugd, één waarin hij vooral bekendstond om zijn stotteren.

Waarom de zanger nu plots het boekje opent over zijn leven? “Het voelde als het juiste moment om de deur te openen en mensen binnen te laten”, licht Sheeran toe. De zanger hoopt dat zijn fans van het verhaal kunnen genieten.

Ed Sheeran: Songwriter

Voor de zanger bekend van onder meer Bad Habits, Shivers en Perfect is het niet de eerste keer dat hij het boekje over zijn leven opent. In 2018 verscheen al de documentaire ‘Ed Sheeran: songwriter’. Daarin lag toentertijd de nadruk op de muzikale carrière van de zanger. Je kreeg dus wel een kijkje in het leven van de zanger, maar de privéaspecten bleven buiten zicht.

Streamen vanaf 3 mei

Disney Plus zegt alle afleveringen van The Sum of It All – vier in totaal – op 3 mei te publiceren. Wil jij de docuserie kijken? Abonneer je dan zeker en vast op de streamingsdienst (als je geen abonnement hebt op Disney+). Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business