Nieuws

Telenet trekt prijzen op met 6%

Telenet
Telenet maakte bekend dat het zijn prijzen vanaf 5 juni 2023 opnieuw zal verhogen. “De aanpassing is een gevolg van de inflatie”, aldus de telecomaanbieder.

De laatste prijsstijging bij Telenet zal dan ongeveer een jaar geleden zijn. Op 19 juni 2022 verhoogde de operator de tarieven toen met 4,7%. Vanaf 5 juni 2023 zijn Telenet-abonnement weer iets duurder dankzij een prijsstijging van 6%. Telenet geeft dezelfde reden als vorig jaar: “we passen onze prijzen aan als gevolg van de inflatie die een impact heeft op onder andere de loonkosten en prijzen van technologische apparatuur”.

Goed om te weten is dat een aantal abonnementen vrijgesteld zijn van de prijsstijging. Voor deze abonnementen blijf je dus na 5 juni 2023 hetzelfde betalen. Het gaat dan om:

  • BASE-abonnementen ​
  • Entertainmentpakketten zoals Streamz, Streamz+, Play More, Play Sports, Play Sports Dagpas
  • Telenet Essential Internet abonnementen FIVE en TEN
  • Vaste telefonieopties en internetopties
  • Tarieven volgens verbruik buiten bundel voor zowel vaste als mobiele lijn
  • Installatie & activeringskosten

Telenet communiceert de prijswijziging in de loop van komende weken persoonlijk naar zijn klanten. Wilt u weten hoeveel u meer zal betalen? Daarvoor kan u naar de Telenet-website surfen: die biedt een overzicht van hoe de prijzen er na 5 juni uit zullen zien.

Het gaat om een prijsstijging van 6% over de hele lijn. ONE for 1 zal zo €73,24 gaan kosten, in plaats van €69,10. Hetzelfde geldt voor de internetbundels: Easy Internet en All Internet zullen respectievelijk €33,29 en €61,14 gaan kosten. Ook de huur van bijvoorbeeld een Digicorder gaat omhoog en komt op €10,58 te liggen.

Heb je een ander Telenet-abonnement dat niet in deze lijsten voorkomt? Dan wordt het abonnement waarschijnlijk niet meer verkocht. Ook die prijzen stijgen binnenkort echter met 6%.

Uitgelicht artikel Telenet Internetsnelheden Telenet One stijgen op 24 april
businessinternetmobieltelecomtelenet

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals