Nieuws

Fantasyfilm Peter Pan & Wendy staat nu op Disney Plus

Peter Pan en Wendy Disney Plus
In fantasiefilm Peter Pan & Wendy komen de ‘tekenhelden’ tot leven in de fysieke wereld. De film is per direct te streamen op Disney Plus.

Peter Pan en Wendy laten in fantasiefilm ‘Peter Pan & Wendy’ de tekenwereld achter zich en keren terug in de echte wereld. Opvallend aan de fantasiefilm is dat de nadruk is gelegd op Wendy Darling; eerdere verfilmingen legden juist meer de nadruk op Peter Pan. Tegelijk biedt dit wel kansen om het verhaal eens flink overhoop te gooien.

Duidelijk is dat Peter Pan en Wendy Darling, samen haar broers en elfje Tinker Bell, op reis gaan naar Neverland. Een reis waarin ze oog-in-oog komen te staan met de beruchte Captain Hook. Volgens de makers een ‘avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen’.

Voor het avontuur was ze bang de kindertijd achter zich te laten. Een perfecte combi met Peter, die weigert volwassenheid te accepteren. Hoe de film beide karakters voor het leven tekent? Daarvoor zul je de film zelf moeten beleven.

Streamen op Disney Plus

Wie je in de film tegenkomt? Peter Pan wordt gespeeld door Alexander Molony en Ever Anderson (Black Widow) staat in voor de rol van Wendy. Jude Law (Fantastic Beasts) neemt ten slotte de rol van Captain Hook op zich.

Peter Pan & Wendy is vanaf heden (28 april) te streamen op Disney Plus. Wil jij de film direct kijken, abonneer je dan zeker op de streamingsdienst. Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand (BE). Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business