Sekte-thriller ‘The Clearing’ vanaf 24 mei op Disney Plus

The Clearing Disney Plus
Beeld: Disney/Hulu
Thriller-fans kunnen op 24 mei hun hart ophalen: Disney Plus lanceert op die datum thrillerserie The Clearing.

The Clearing is gebaseerd op de Australische thriller ‘The Family’. Net als in die serie draait de thriller om een lugubere sekteleider die kinderen ontvoert en adopteert. Nadat ze zijn geadopteerd blondeert de sekteleider de kinderen maakt ze hen wijs dat zij hun werkelijke moeder is. Waarom ze de kinderen adopteert?

Alles in de serie draait om demonen uit het verleden. Demonen die de vrouw moet aanvechten om de nodeloze ontvoering en het misbruik van kinderen een halt toe te roepen. Kinderen die intussen gebonden zijn aan de sekte en zich verbonden voelen door hun haarkleur.

Die verbondenheid komt ook met de nodige nachtmerries. Niet alleen voor de ontvoerde kinderen: ook de ouders zijn blijvend op zoek naar de locatie van hun kinderen.

Vertroebelde tijdlijnen

De psychologische thriller graaft volgens Disney onder de huid en in de geest, en vervaagt grenzen tussen het verleden en heden op angstaanjagende wijze. Want, zo zegt een karakter pakkend: “de waarheid ligt er tussenin.”

Kortom: spanning en sensatie gegarandeerd in de aanstaande thrillerserie. Lukt het de sekteleider, gespeeld door Miranda Otto, om haar banden met de demonen te breken? Dat is een vraag die je in de serie beantwoord zult zien.

The Clearing op Disney Plus

The Clearing is vanaf 24 mei beschikbaar op Disney Plus. Wil je alvast een eerste impressie krijgen van de serie? Kijk dan zeker de trailer (van Hulu).

Alvast andere thrillers op Disney Plus ontdekken en direct op 24 mei The Clearing streamen? Abonneer je dan zeker en vast op de streamingsdienst. Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt, betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business