Nieuws

Nothing Phone (2)-renders gelekt: iPhone 6 als inspiratie?

Nothing Phone (2)
© OnLeaks/Smartprix
Nothing is zijn Phone (2) al een tijdje aan het teasen, maar nu zijn er ook renders gelekt van de telefoon, die trekjes heeft van een oude iPhone 6.

We kregen tot nog toe nog niets te zien van de smartphone en de eerste beelden komen dan ook uit officieuze hoek. De doorgaans betrouwbare leaker Steve Hemmerstoffer (OnLeaks) en SmartPrix hebben vandaag de eerste renders gedeeld van de Nothing Phone (2). Bij de eerste reacties klonk het meteen dat het ontwerp wel heel erg doet denken aan dat van de iPhone 6 destijds. Maar je moet ook al goed kijken om verschil te zien bij de Phone (1). Oordeel vooral zelf. 

Vooral het metalen frame (met de antennestrips aan elke kant) doet denken aan dat van de iPhone 6. De randen van de telefoon zijn een stuk meer afgerond dan bij zijn voorganger. Verder heeft de Phone (2) de herkenbare oplichtende ring op de rug, het eigen Nothing-design. Ook het camera-eiland heeft dezelfde set-up en de selfiecamera zit op exact dezelfde plek als bij de Phone (1). 

Nothing Phone (2) verandert weinig

Aan de linkerzijde staan de volumeknoppen en rechts een powerknop. Onderaan zitten een speakergrille en usb-c-poort. Geen wereldschokkend ontwerp, dus. Verder kon SmartPrix nog enkele kleine details opmerken. Zo heb je een dual-LED als flash en de Nothing-ring bestaat uit kleinere, aparte leds, dan wel één doorlopende strip.  

Onder de motorkap is de verandering gelukkig wel merkbaar. Nothing heeft immers zelf al zijn keuze voor de Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC bekendgemaakt, net als een iets krachtigere batterij. In de komende weken en maanden zullen we ongetwijfeld meer te weten komen over de Nothing Phone (2). 

Uitgelicht artikel Nothing Phone (2) Nothing deelt officiële specificaties Phone (2)
mobielNothing

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen