Nieuws

Eerste renders OnePlus Nord 3 verschijnen online

Nord 3
Bron renders: WinFuture
Sinds de release van de OnePlus Nord 2 in 2021 passeerden al heel wat varianten de revue. Binnenkort komt er opnieuw een nummertje bij en krijgt de Nord 2 eindelijk een echte opvolger.

Stilaan beginnen we ook een beter beeld te krijgen van hoe die opvolger eruit gaat zijn. WinFuture lekt via hun website een aantal beelden van de nieuwe telefoon. De renders doen sterk denken aan officiële productfoto’s (en aan de foto’s die een drietal weken geleden online verschenen). Met andere woorden: de kans is eerder groot dat de OnePlus Nord 3 daadwerkelijk op de beelden zal lijken. Naar alle waarschijnlijkheid komt de OnePlus Nord 3 ook uit in de kleuren die in het lek van WinFuture naar voren komen: grijs en groen. Eventueel zou er ook nog een blauwe kleur kunnen verschijnen, maar daar is geen zekerheid over.

Uitgelicht artikel OnePlus Nord Live foto’s OnePlus Nord 3 liggen op straat

Wie OnePlus op de voet volgt, denkt misschien dat die om de tuin geleid wordt. De beelden van WinFuture doen namelijk heel sterk denken aan een andere OnePlus-telefoon: de OnePlus Ace 2V. Die smartphone werd afgelopen maart op de Chinese markt uitgebracht, maar verscheen niet bij ons. Of toch: we zullen er nog even op moeten wachten. Het ziet er namelijk naar uit dat de OnePlus Nord 3 en de Ace 2V dezelfde toestellen zijn, die onder een verschillende naam en op verschillende markten verkocht worden.

Specificaties

Lijken de twee telefoons vanbinnen even hard op elkaar als langs buiten, dan kunnen de specificaties vrij accuraat opgelijst worden. In de OnePlus Ace 2V – en dus waarschijnlijk ook in de Nord 3 – zit een 6,74-inch amoleddisplay met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het toestel zou worden aangedreven een MediaTek Dimensity 9000-processor en krijgt 8 GB RAM mee. Dit alles wordt van energie voorzien door een 5.000 mAh-batterij die snelladen tot 80 watt ondersteunt.

Wat het cameradepartement betreft: de Nord 3 zou een hoofdcamera van 50 MP moeten krijgen, een 8 MP ultrawidelens en een 2 MP macrocamera. Selfies kan je trekken met een 16 MP-camera.

Beschikbaarheid

Een officiële releasedatum voor de OnePlus Nord 3 is momenteel niet bekend. Dat er plotseling geruchten over de telefoon verschijnen geeft in ieder geval aan dat er iets aan het verschuiven is – en dat de Nord 3 misschien deze zomer nog gelanceerd wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business