Nieuws

Promobeelden 8 nieuwe Samsung-apparaten verschijnen online

Samsung OLED
© Unsplash / Onur Binay
Tijdens het Samsung Unpacked-evenement, dat eind juli in Seoul georganiseerd wordt, lanceert Samsung een heleboel nieuwe producten.

Op de planning staan onder meer de Samsung Galaxy Z Fold 5 en de Samsung Galaxy Z Flip 5. Daar blijft het echter niet bij: het merk zou maar liefst zes andere toestellen presenteren tijdens het Unpacked-evenement. Opmerkelijk is dat de promobeelden voor al die toestellen inmiddels uitgelekt zijn.

Naast de Galaxy Z Fold 5 en Z Flip 5, brengt Samsung ook twee smartwatches uit. Daar gaat het dan om de Galaxy Watch6 en Galaxy Watch6 Classic. In het tabletsegment brengt het Koreaanse merk drie varianten van de Galaxy Tab S9 uit: een reguliere variant, een +-variant en een Ultra-variant. Ook de nieuwe versie van Samsungs draadloze oortjes, de Galaxy Buds 3, zou tijdens het evenement voorgesteld worden.

8 verschillende toestellen

In totaal gaat het dus om maar liefst 8 verschillende producten. Gekend lekker Evan Blass post promobeelden van de foldables, horloges en oortjes online, waardoor we nu al weten hoe ze eruit gaan zien. SnoopyTech, een andere lekker die actief is op Twitter, postte dan weer een afbeelding van de drie Galaxy Tab S9’s. Over de nieuwe foldables van het Koreaanse merk krijgen we niet veel info, maar zien we wel twee nieuwe kleuren verschijnen: groen en zilver. Op de foto’s valt jammer genoeg ook niet veel te zien aan het vouwmechanisme, dat met deze generatie foldables een update zou krijgen.

Uitgelicht artikel Samsung OLED Samsung Galaxy Z Fold 5 en Z Flip 5 zien lancering in juli

Voor de smartwatches, waarbij de horloges zelf in een zilveren en zwarte kleurvariant lijken te bestaan, zullen er verschillende polsbandjes te krijgen zijn. Bovendien kan je er ook al vanuitgaan dat er witte Galaxy Buds beschikbaar zijn. Welke kleuren Samsung nog in het assortiment opneemt, daar hebben we echter het raden naar.

Een exacte lanceringsdatum is niet gekend – Samsung geeft alleen mee dat het evenement eind juli plaats zal vinden. Veel wijst er echter op dat het evenement op 26 juli zou plaatsvinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business