Nieuws

The Little Mermaid staat vanaf 6 september op Disney+

The Little Mermaid
© Disney
The Little Mermaid (2023) staat vanaf 6 september op Disney Plus. De verfilming van de in 1989 verschenen tekenfilm verscheen op 24 mei in de bioscoop.

Nadat The Little Mermaid in mei in de bioscoop verscheen, was het de vraag of en wanneer de film op Disney+ zou verschijnen. Inmiddels zijn de antwoorden op deze vragen gekend: ja, de film komt naar de streamingsdienst – vanaf woensdag 6 september.

Wie de tekenversie van The Little Mermaid reeds heeft gezien, krijgt daar met de verfilming uit 2023 een modernere versie van te zien. Het verhaal van de Disney-film blijft dus gelijk en is dus gebaseerd op het sprookje uit 1837.

Ken je het verhaal nog niet? Ook, of juist, dan is de film de zeker moeite waard. Wat je in de film te wachten staat? Stel je open voor zeemeermin Ariel en ga met haar mee op reis buiten de zeewereld. Een wereld die haar tot dan toe onbekend is. Een wereld die bovendien met de nodige avonturen en gevaren komt. Wij zijn alvast fan. Ariel straalde al in de originele tekenfilm uit 1989, maar straalt nu nog vele malen sterker in het digitale tijdperk.

Uitgelicht artikel Disney Plus Dua Lipa produceert Disney+-docuserie Camden

Stream The Little Mermaid (2023)

Wil je The Little Mermaid (2023) kijken? Dan zal je nog even moeten wachten. De film verschijnt op 6 september op streamingsdienst Disney+. Wil je eerst de tekenversie bekijken? Die werd reeds naar de catalogus van Disney+ geüpload.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business