Nieuws

Samsungs Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+ vanaf nu verkrijgbaar

Samsung Galaxy Tab S9
© Samsung
Naast de Samsung Galaxy S23 FE, die pas in 2024 te krijgen is, lanceert Samsung nog drie andere FE-apparaten. De twee Galaxy S9 FE-tablets en de Galaxy Buds FE zijn wel meteen te krijgen.

Met zijn nieuwe Galaxy Tabs, de Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+, zet Samsung vooral in op entertainment, creativiteit en productiviteit. Je hebt de keuze uit twee verschillende groottes van tablet: de gewone versie krijgt een 10,9-inch-scherm, terwijl de plusversie van een 12.4-inch-scherm voorzien wordt. Beide schermen ondersteunen een variabele verversingssnelheid, die automatisch wordt aangepast, tot 90 Hz. Bovendien is het scherm steeds goed zichtbaar dankzij Vision Booster-technologie, die kleur en contrast optimaliseert voor beter beeld in het zonlicht.

De tablets zijn uitgerust met Samsungs Exynos 1380-SoC, die een maximale kloksnelheid van 2,4 GHz meekrijgt. In die SoC zit een ARM Mali-G68 MP5-GPU. De FE-tablets zijn niet meteen krachtiger dan de reguliere S9-tablets die eerder dit jaar gelanceerd werden, maar zijn nog steeds in staat om flink werk te verzetten. Verder zijn de toestellen uitgerust met een 8.000mAh-batterij (Galaxy Tab S9 FE) en een 10.090mAh-batterij (Galaxy Tab S9 FE+).

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S23 snapdragon Samsung Galaxy S24-reeks wordt mogelijk vroeger gelanceerd

Net zoals de reguliere Galaxy Tab S9-modellen, kregen de FE-tablets een IP68-certifiering. Daardoor moet je niet teveel schrik hebben voor stof en vloeistoffen als het toestel in je tas zit. No een gelijkenis met de originele S9-tablets: ook nu krijg je opnieuw een S Pen bij de tablets, waarmee je creativiteit de vrij loop kan laten gaan.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab S9 Fe is vanaf vandaag verkrijgbaar en kost 529 euro. De Galaxy Tab S9 FE+, het iets grotere model, is te krijgen vanaf 699 euro. Beide modellen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Mint, Silver, Gray en Lavender.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business