Nieuws

Samsung lanceert Galaxy Buds FE met verbeterde basweergave

Galaxy Buds FE
© Samsung / bewerkt door TechPulse
Samsung lanceerde vandaag een heleboel Samsung Galaxy FE-toestellen. Daartoe behoort ook de nieuwe set draadloze oortjes, de Samsung Galaxy Buds FE.

De reguliere Samsung Galaxy Buds staan te boek als een van de meest populaire draadloze oortjes. Nu lanceert Samsung een Fan Edition-variant van diezelfde draadloze oortjes. Daarmee wil het merk zijn draadloze audio binnen het bereik van meer gebruikers krijgen.

Samsung typeert de nieuwe Galaxy Buds FE als oortjes met een krachtige bas, die voor een diep en luid geluid moeten zorgen. De oortjes zijn bovendien voorzien van Active Noise Cancellation (ANC), waardoor je ongestoord naar je muziek kan luisteren. Wil je net wel horen wat er zich buiten de oortjes afspeelt? Dan kan je de Ambient Sound-functie inschakelen om niets te missen.

Ook tijdens het bellen zouden de oortjes mooi uit de verf moeten komen, dankzij drie automatische beamforming-microfoons. Een Deep Neural Network, aangedreven door AI, kan daarmee aan de slag om je stem en het omgevingsgeluid van elkaar te scheiden. Uitkomst: jij bent steeds goed hoorbaar, zonder ruis.

De Samsung Galaxy Buds FE-oortjes kregen een ander ontwerp mee dan zijn voorgangers. Deze keer zet Samsung vooral in op ergonomie, waardoor de oortjes comfortabeler moeten zitten. Met drie verschillende maten voor de oordopjes en twee verschillende maten voor de vleugeltips kan je er bovendien voor zorgen dat de oortjes naar jouw pasvorm zijn aangepast.

De Galaxy Buds FE zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in twee verschillende kleuren – Graphite en White – en kosten 109 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business