Nieuws

Scarlet introduceert nieuw Trio-pakket met meer mobiele data

Scarlet
© Scarlet
Scarlet komt met een nieuw Trio-pakket voor wie net wat meer mobiele data nodig heeft: Trio Mobile Hot.

Scarlet breidt haar assortiment uit met een nieuw combinatieplan voor internet, digitale TV en mobiele telefonie: Trio Mobile Hot 13 GB. Klanten met een bestaand Scarlet Hot-abonnement krijgen bovendien meer mobiele data.

Scarlet positioneert zich op de markt als een budgetvriendelijke telecomspeler. Met de Trio Mobile-pakketten biedt Scarlet onbeperkt internet, digitale televisie én een mobiel abonnement in één pakket. Momenteel biedt de provider al het Trio Mobile Cherry-pack. Het nieuwe hot-pack moet dat aanbod uitbreiden, en is gericht op wie net wat meer mobiele data nodig heeft.

Met het Trio Mobile Cherry-abonnement van Cherry krijg je dus internet, digitale TV en een mobiel abonnement in één. De prijs van het abonnement ligt op 50 euro per maand. Klanten krijgen daarvoor onbeperkt internet en digitale tv, een modem en een decoder, en het mobiele Cherry-abonnement. Met dat abonnement krijg je 600 belminuten, een onbeperkt aantal sms’jes en 6 GB mobiele data.

Voor wie dat niet genoeg mobiele data is, lanceert Scarlet nu Trio Mobile Hot. De prijs van dat nieuwe abonnement ligt op 55 euro per maand. In ruil krijg je, net als in het Trio Mobile Cherry-pack, onbeperkt toegang tot internet en digitale televisie. Daarnaast krijg je ook het ‘Hot’-abonnement van Scarlet in het pakket. Daarmee kan je onbeperkt bellen en sms’en, maar krijg je ook 13 GB mobiele data.

Daarmee krijgen Hot-abonnees meteen een verhoging van het aantal gigabytes. Voor vandaag kon je met dat abonnement nog 10 GB mobiele data gebruiken. Bestaande klanten zullen in de komende weken die limiet opgehoogd zien worden, tot 13 GB.

Aan de bekendmaking voegt de telecomprovider toe dat ze garant staan voor “een eerlijke en vaste lage prijs, zonder prijsverhoging in 2024”. Ook in 2024 wil Scarlet dus de goedkoopste provider voor internet en mobiele telefonie zijn.

Uitgelicht artikel Scarlet Scarlet verhoogt datasnelheden per 1 februari

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business