Nieuws

Streamz toont vanaf nu films en series van Paramount+

© Paramount Plus
Streamz haalt een heleboel series en films van Paramount+ in huis. Hier lees je over welke titels het gaat.

Nog net op tijd om een kerstvakantie vol kijkplezier te verzekeren: Steamz-kijkers krijgen vanaf vandaag toegang tot het beste van Paramount+. De overeenkomst tussen Streamz en de Amerikaanse streamingdienst dateert van november, net als het nieuws dat de eerste films en series in het najaar zouden arriveren. Dat is nu ook gebeurd: een heleboel gekende en nieuwe films en series zijn vanaf nu te kijken op het Belgische streamingplatform.

Series

Onder de series bevinden zich titels als Poker Face, dat genomineerd werd voor vier verschillende Emmy Awards. De serie, met hoofdrollen voor Natasha Lyonne en Adrien Brody, volgt een pokerspeelster die in de wereld van de amateurdetectives terechtkomt.

Ook Star Trek-spinoff Strange New Worlds is vanaf vandaag te zien op Streamz. De serie volgt kapitein Pike en de bemanningsleden van de U.S.S. Enterprise, maar dan een tiental jaren voor ze in dienst treden op het ruimteschip.

Rabbit Hole is een spionageserie met Kiefer Sutherland, gekend van onder andere 24, in de hoofdrol. Deze keer speelt Sutherland John Weir, een bedrijfsspion die een complot ontdekt. Weir slaagt echter op de vlucht omdat hij erin geluisd wordt voor moord. Wat volgt is een spannende actieserie.

Verder komen er series als Deadwood, 1923, The Affair, Frasier, The Family Stallone, Twin Peaks: The Return, Geordie OG’s, Elementary, Tulsa King en Grease: Rise of the Pink Ladies naar het streamingplatform.

Films

Vanaf 1 januari komen er ook een aantal films van Paramount+ naar Streamz. Het gaat dan om toppers zoals Shutter Island, en No Country For Old Men. Ook The Truman Show, met Jim Carrey, komt vanaf 1 januari naar Streamz. Stuk voor stuk aanraders die de tweede helft van de kerstvakantie flink kunnen opleuken.

Kindvriendelijk

Streamz haalt ook meer kindvriendelijke content binnen. De jongste kinderen kan je vanaf vandaag voor de televisie zetten met PAW Patrol, Dora the Explorer en Blaze en de Monsterwielen. Ook Avatar: The Last Airbender komt naar de streamingdienst, en wordt vanaf 4 januari vervoegd door de avonturen van Spongebob Squarepants.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business