Nieuws

Nieuwe Bose open-ears krijgen opmerkelijk design

Bose Open Ear Clips
© MySmartPrice
Verwacht wordt dat Bose tijdens CES 2024 de Open Ear Clips-oortjes onthult. Voorafgaand aan Boses introductie zijn maandag enkele renders van de open-ear-oortjes opgedoken.

Voor Bose is het niet de eerste keer dat ze met een open-ear-product komen. In januari 2021 bracht de Amerikaanse audiofabrikant de Sports Open Earbuds op de markt. Lang mocht dit avontuur, Bose was de eerste die het segment betrad, niet duren. Eind 2022 besloot Bose geen nieuwe open-ear-oortjes meer te lanceren. Die beslissing lijkt het te hebben heroverwogen, mogelijk geïnspireerd door concurrenten als Shokz, die plotseling succesverhalen neerpennen met hun open-ear-producten.

Bij Bose gaat de entree in dit nieuwe segment gepaard met een design dat we niet eerder zagen; de oortjes krijgen een G-vormig ontwerp en lijken op geen enkele wijze op oortjes van Shokz en andere open-ear-fabrikanten. Functioneel zijn de oortjes wel steeds hetzelfde: ze spelen muziek in je oorkanaal, zonder de doorgang van andere geluiden te beperken.

Bose Open Ear Clips design
© MySmartPrice

Wat opvalt is dat de oortjes in je oren lijken te ‘hangen’. Ze worden dus niet met een vleugel over je oren bevestigd. Het G-ontwerp moet ervoor zorgen dat ze alsnog strak in je oren blijven zitten, ook als je veel beweegt. Hoe dit exact werkt, zal moeten blijken na de aanstaande lancering.

Bose Open Ear Clips

Vooralsnog weet MySmartPrice, die zijn handen wist te leggen op de eerste renders, geen specificaties te delen. Zulke details mogelijk op zich wachten tot de introductie op CES 2024. Onbekend is of en wanneer Bose zo’n evenement gepland heeft staan voor de Open Ear Clips-oortjes.

Momenteel zijn er ook nog geen details bekend over het prijskaartje van de open-ear-oortjes. Shokz, vermoedelijk de grootste concurrent in dit segment, rekent 199 euro voor zijn OpenFit-oortjes. Bose doet daar mogelijk nog een schepje bovenop: de Sports Open Earbuds kwamen in 2021 op de markt voor 199 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business