Nieuws

Cowboy lanceert reparatie en onderhoud On-Demand

Cowboy 3 dealtip 1590 euro
© Cowboy
Dankzij de On-Demand-diensten van Cowboy hoef je geen fiets meer zelf te onderhouden, maar kan je onderhoud en reparatie aanvragen in de app.

Geniet je graag van je elektrische fiets? Dan is het belangrijk dat je hem goed onderhoudt, de banden regelmatig oppompt en hem repareert zodra er iets aan mankeert. Dat onderhoud en die reparaties kunnen echter flink wat tijd in beslag nemen en vereisen soms kennis die je helemaal niet hebt. Cowboy vond het antwoord op dat probleem, en biedt vanaf nu On-Demand diensten aan.

On-Demand

Met de nieuwe On-Demand-diensten van Cowboy is het mogelijk om je fiets gemakkelijk te laten maken of onderhouden. Het fietsenmerk zet daarvoor zijn netwerk van fietsers in, waardoor de diensten over heel Europa geleverd kunnen worden. Het aanbod is een aanvulling op Cowboy Care, de abonnementsdienst waarmee je maandelijks bij de fietsenmaker terecht kan voor een onderhoud of reparatie. On-Demand doet ongeveer hetzelfde, maar brengt de fietsenmaker tot bij jou thuis.

Wat je zoal mag vragen aan die fietsenmakers-aan-huis? Voor een maandelijks bedrag kan je zo goed als alles vragen. Heeft je fiets eens een onderhoud nodig? Dat kan je aanvragen. Hetzelfde geldt voor de reparatie van een lekke band, of het afstellen van je fiets: ook die kunnen geboekt worden via de Cowboy-app. Heb je een nieuwe bagagedrager of een kinderzitje gekocht en krijg je dat niet op de fiets gemonteerd? Geen zorgen, want ook daarvoor kan je het team van Cowboy inschakelen.

Met de nieuwe On-Demand-diensten zet Cowboy in op hun nieuwe strategie voor komend jaar. Tanguy Goretti, medeoprichter en CTO van het fietsenbedrijf, stipt aan dat het Cowboy-verhaal niet eindigt bij een fiets, maar dat “verbeteren van onze ondersteuning na verkoop” een belangrijk rol speelt. Met de nieuwe diensten, die je gewoon via je smartphone kan aanvragen, zet het merk een eerste stap in die richting. Over een aantal maanden zou Cowboy bovendien met meer nieuws komen dat binnen deze strategie past.

Beschikbaarheid

De On-Demand-diensten van Cowboy zijn aan te vragen via de smartphoneapplicatie. De diensten zijn beschikbaar over heel België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. In landen als Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Zweden, Denemarken en Italië beperkt Cowboy zich tot de hoofdsteden. Wie toevallig in Glasgow of Milaan zit heeft geluk: daar zijn de diensten ook beschikbaar. De prijzen voor On-Demand-diensten zullen variëren naargelang welke dienst je aanvraagt en beginnen vanaf 69 euro.

Uitgelicht artikel Cowboy Cruiser Cowboy introduceert Cruiser e-bike met relaxte zithouding

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business