Nieuws

Nothing Phone (2a) wordt op 5 maart uitgebracht

Nothing Phone (2)
© Nothing
Nothing brengt de Phone (2a) op 5 maart uit. Op die datum houdt de Britse elektronicafabrikant zijn Fresh. Eyes.-evenement, doelend op het nieuwe ontwerp van de Phone (2a).

Met de Phone (2a) zegt Nothing de gebruikersverwachtingen “opnieuw vorm te geven” en geeft het een uniek perspectief op wat een smartphone zijn gebruikers kan bieden. In onze oren klinkt dat nog als een hoop gebakken lucht. Het blijft dus afwachten wat Nothing tijdens zijn evenement op 5 maart aan het publiek toont. Bekend is dat het om een directe opvolger van de Phone (1) gaat, zo liet Nothing-cofounder Akis Evangelidis weten in een eerste teaser voor Nothings nieuwste telefoon.

“Fresh. Eyes.”, zoals Nothing het evenement gedoopt heeft, doelt mogelijk op een gewijzigd design. Sinds de Nothing Phone (1) is het ontwerp van Nothing-smartphones nauwelijks gewijzigd. Mogelijk komt dat nieuwe ontwerp met een gewijzigd cameracluster, die in het midden plaatsneemt; en dus niet meer linksboven, zoals op de huidige Nothing-smartphones.

De Glyph-interface lijkt ook behouden te blijven op Nothings aanstaande middenklasser. De renders die OnLeaks onlangs verspreidde van de Phone (2a) kloppen niet, gaf de tipster later toe. Volgens de geruchtenmaker werd de render gebaseerd op een Nothing-telefoon die nooit is verschenen. Foto’s van deze telefoon verkreeg OnLeaks via een externe bron, die verzekerde dat het om de (2a) ging – dat blijkt echter onjuist, stelde ook tipster Evan Blass.

Uitgelicht artikel Nothing Phone (1) Nothing teaset Phone (2a) in Community Update

Middenklasse smartphone

Vast staat dat de Phone (2a) een middenklasser is. Welke hardware Nothing exact gebruikt voor de smartphone, is niet zeker. Diverse bronnen melden dat de smartphone MediaTeks Dimensity 7200-chipset bevat. Het scherm zou 6,7 inch groot zijn en een 120 Hz beeldverversing bieden. Verder zou de telefoon ten minste 8 GB RAM en 128 GB opslag krijgen.

Let wel, dat zijn steeds geruchten: Nothing heeft de specificaties niet bevestigd. Daarvoor is het nog wachten op de officiële introductie, die dus doorgaat op 5 maart. Nothing-fans kunnen de lancering van de Phone (2a) volgen via een livestream op YouTube.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business