Nieuws

WhatsApp voegt zoeken op datum toe

WhatsApp komt met nieuwe functie
© Meta
WhatsApp voegt een functie toe om in chats te zoeken naar een specifieke datum. Dat maakte Mark Zuckerberg gisteren bekend.

WhatsApp heeft al langer de functie om in een chat op zoek te gaan naar een bepaald bericht, maar nu kan je dus specifiek zoeken op een datum. Als je bijvoorbeeld die ene mooie reisfoto wil terugvinden die je had doorgestuurd, kan je eenvoudig de dag ingeven en dat opzoeken. Zo hoef je niet eindeloos te scrollen door je chats. Het enige wat je nodig hebt is een precieze datum. De optie maakt het makkelijker om gericht te zoeken.

Dit is beschikbaar in zowel individuele chats en groepschats. Om de functie te activeren, klik je op het nieuwe ‘Datum’-icoontje naast de zoekbalk. De optie rolt uit naar de hele wereld vanaf vandaag. Dat maakte Mark Zuckerberg bekend in zijn eigen kanaal op WhatsApp. Hij postte onderstaande video erbij om de nieuwe zoekbalk te demonstreren.

Whatsapp zoeken op datum
© Meta

WhatsApp, zoals vele apps, voegt wel vaker functies toe om de app uit te breiden. Zo werden onlangs nieuwe opmaaktools toegevoegd voor tekstberichten, worden foto’s nu standaard verstuurd in HD-kwaliteit en kan je nu ook je favoriete contacten zelf instellen.

Uitgelicht artikel WhatsApp WhatsApp licht tipje van de sluier over werking met andere berichtenapps

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business