Nieuws

Dagpas voor gamestreaming via GeForce Now nu beschikbaar

GeForce NOW 3080
Geforce Now voegt de optie toe om de gamestreamingservice te gebruiken voor 24u, naast het maandelijks abonnement dat al beschikbaar was.

Nvidia heeft een nieuwe formule gelanceerd voor zijn gamestreamingservice GeForce Now. Via de dienst kan je games die je zelf in bezit hebt streamen naar je eigen apparaten, via een virtuele computer. Je had al de optie om de dienst gratis te gebruiken, of een maandelijks of zesmaandelijks abonnement af te sluiten om betere prestaties te ontvangen. Nu komt daar ook de optie bij om de service voor een dag te gebruiken.

Er zijn verschillende formules om gebruik te maken van de dienst: je hebt nog steeds de gratis versie, waarmee je maximum één uur kan spelen en toegang hebt tot een basisniveau van prestaties. Daarnaast moet je ook in een wachtrij staan voor je kan beginnen gamen. Het Priority-abonnement laat je die wachtrij overslaan, en daarnaast heb je toegang tot betere prestaties en sessies van zes uur. Met Ultimate heb je toegang tot de beste prestaties.

Voor één dag gebruik te maken van Priority, betaal je €4,39. Dat is niet zoveel minder dan het maandabonnement, dat €10,99 kost. Met Ultimate is er iets meer verschil: voor een dag betaal je €8,79, maar voor een maand betaal je €21,99.

Geforce Now Dagpassen
© Nvidia

De service is eenvoudig te gebruiken. Je kunt makkelijk een gratis account maken, en al een kijkje nemen welke games ondersteund worden. Door in te loggen met Epic Games, Steam, Ubisoft Connect of Xbox kan je je eigen games connecteren. Vervolgens kan je de videospellen beginnen streamen, met het eventueel gebruik van een dagpas.

Gamestreaming

Met deze nieuwe formules probeert Nvidia meer aantrekking te creëren voor Geforce Now. In 2017 introduceerde het bedrijf deze service op de markt. Sindsdien is er al wat concurrentie bijgekomen, zoals Xbox Cloud Gaming of (het recent opgedoekte) Google Stadia, met wisselend succes.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business