Nieuws

OnePlus deelt teaser van Nord CE4, dit moet je weten

OnePlus Nord CE4
© OnePlus
OnePlus heeft aangekondigd de Nord CE4 op 1 april te presenteren. Zijn voorganger kreeg in 2023 een adviesprijs van 329 euro.

OnePlus presenteerde vorig jaar de Nord CE3. In ons testverslag prezen we het toestel vanwege zijn hoogwaardige afwerking, vlotte beeldscherm en relatief snelle chipset. Voor de Nord CE4 heeft OnePlus opnieuw gekozen voor een relatief snelle én vooral ook efficiënte chipset, de Snapdragon 7 Gen 3. Verder is er nog weinig bekend over de aanstaande middenklasser.

Wel toont OnePlus alvast twee beelden van het ontwerp van de Nord CE4. We zien de Nord in twee kleuren: turquoise en donkergrijs. Net als de groene variant van de OnePlus 12 heeft de turquoise variant een uniek patroon op de achterkant. Vermoedelijk laat OnePlus zich, net als bij de 12, inspireren door patronen in de natuur.

Inclusief afstandsbediening

Hoe natuurlijk het ook mag ogen, uiteindelijk draait het om de hardware. De renders onthullen dat er achterop plaats is voor twee camera’s, met daaronder de flitser. Aan de bovenzijde van de Nord CE4 vinden we de IR-sensor. Gebruikers kunnen de Nord zodoende gebruiken als afstandsbediening.

Het is nog onduidelijk of de Nord CE4 een hoofdtelefoonaansluiting krijgt. De CE3 had deze aansluiting aan de onderzijde, naast de usb-c-poort, luidspreker en microfoon.

Introductie op 1 april

OnePlus lanceert de Nord CE4 op 1 april in India. Wanneer het toestel in België verschijnt, is nog niet bekend. Vorig jaar werd de CE3 tegelijkertijd in Europa uitgebracht. Dat toestel kostte 329 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business