Nieuws

Samsung S Pen verspreidt vreemde geur

S pen
© Samsung
Verschillende gebruikers van de Samsung-smartphones merken een verbrande geur op bij het gebruik van de S pen.

Als je een Galaxy S24 Ultra bezit, heb je waarschijnlijk ook de S Pen in je bezit. Dit accessoire, oorspronkelijk geïntroduceerd bij de Galaxy Note serie, wordt nu standaard meegeleverd met sommige van Samsung’s vlaggenschipmodellen, nadat het Note-gamma werd stopgezet. Echter merken sommige gebruikers nu een eigenaardigheid: de S Pen heeft een vreemde geur.

Op de Samsung Community-fora geven verschillende gebruikers aan dat de pen soms een vreemde geur heeft. Blijkbaar verspreidt het een geur van verbrand plastic. Een moderator op het forum heeft bevestigd dat dit normaal is.

Volgens de moderator is de geur van de S Pen het gevolg van naast de interne onderdelen van de telefoon te zitten. Tijdens het gebruik produceren deze onderdelen warmte. Hierdoor kan het plastic van de S Pen opwarmen, wat resulteert in een geur die lijkt op verbranding. De moderator vergelijkt deze geur met hoe je auto ruikt na enkele uren in de hete zon te hebben gestaan. Dit “probleem” is aanwezig sinds de release van de Galaxy S22 Ultra.

Uitgelicht artikel Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 review: handzaam vlaggenschip met kleine upgrades

Het Koreaans bedrijf werkt aan een heleboel nieuwe technologieën, zoals een AI-samenvatter die zich aanpast aan de gebruiker of een nieuw vlaggenschip met een veel groter scherm.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business