Nieuws

Proximus lanceert Proximus+: nieuwe app met tal van features

Proximus Flex XS 2022
© Proximus
Met de nieuwe Proximus+-app beheer je niet alleen je telecomdiensten, maar ook tal van andere aspecten zoals vervoer en energieverbruik.

Proximus-klanten kunnen vandaag hun telecomdiensten al beheren in de MyProximus-app. Binnenkort wordt die vervangen door Proximus+, een nieuwe app waar de ISP en snelste belprovider meerdere diensten in bundelt.

Niet enkel telecom

Proximus+ is een app die alle digitale Proximus-platformen met elkaar verbindt. De meest belangrijke informatie blijft wel toegankelijk. Je zal dus nog steeds alle info over je producten, wifi-ervaring, verbruik en facturen in de app kunnen vinden. Ook de digitale klantendienst verhuist mee naar Proximus+.

Proximus wil het bestaande aanbod uitbreiden door ook Pickx, Doktr en Banx in de app te verwerken. Bovendien krijg je via de nieuwe app ook toegang tot het loyaltyprogramma ‘Enjoy!’. Daar blijft het echter niet bij. Proximus+ introduceert verschillende gratis toepassingen, die voor iedereen toegankelijk zijn. Die werden ontwikkeld met “een brede waaier aan partners” om je energieverbruik of sociale leven te beheren.

Extra functies

Wat je daarvan moet verwachten? De provider werkt samen met platformen zoals Out.be en Publiq, die je helpen om evenementen in je buurt te ontdekken. Restaurants boeken kan ook in de nieuwe app, via Zenchef. Ook De Lijn en de NMBS duiken op, alsook 4411 om boven- of ondergronds te parkeren. Via Hoplr communiceer je dan weer makkelijk met mensen uit de buurt – en met weersvoorspellingen van het KMI kan je meteen bespreken of je die straatbarbecue niet beter nog een weekje uitstelt of niet.

Of: je kan die weersinformatie gebruiken om je thuiswerkdagen slim en te plannen, en te besparen op energie. Je energieverbruik zal je ook meteen in het oog kunnen houden via Proximus+, dankzij EnergieID of Fluvius. Met Gaele kan je dan weer makkelijk overstappen naar een voordeliger energiecontract.

Voor de komende maanden staan er meer functies op het programma, zoals verkeerswaarschuwingen en apps voor cashbacks en budgetbeheer. Zo wil Proximus+ zich niet alleen richten op telecom, maar op meerdere aspecten van het dagelijkse leven. “Zo willen we uitgroeien tot dé digitale companion van onze gebruikers”, voegt Consumer Market Lead Jim Casteele eraan toe.

Beschikbaarheid

Proximus-klanten die vandaag al de MyProximus-app gebruiken, zullen binnenkort een update zien verschijnen. Die vervangt de huidige app door de nieuwe Proximus+-app. Wanneer dat het geval is, valt moeilijk te bepalen. De provider spreekt over een “vlotte, geleidelijke overgang”. Handig om te weten is dat je na die update gewoon ingelogd blijft.

Gebruik je nog geen MyProximus? Dan zal je nog even geduld moeten hebben: binnenkort verschijnt de app in de App Store en Play Store.

Uitgelicht artikel Proximus Nieuwe TV Box van Proximus beschikbaar vanaf 15 maart

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business