Nieuws

Samsung Galaxy Z Flip 6 verschijnt in zeven kleuren

Samsung Galaxy Z Flip 6
© OnLeaks
In de zomermaanden lanceert Samsung traditiegetrouw zijn Galaxy Z-modellen, waaronder de Galaxy Z Flip 6. Van dat toestel zijn de kleuropties gelekt.

De introductie van de Samsung Galaxy Z Flip 6 zal naar verluidt in juli plaatsvinden. Over het design van de nieuwste vouwbare fliptelefoon zijn maar weinig geheimen. Tipster OnLeaks publiceerde eerder dit jaar al renders van de Galaxy Z Flip 6. Deze onthulden dat Samsung kleine aanpassingen heeft doorgevoerd in het ontwerp. Zo bevat de fliptelefoon voortaan vlakke randen. Ook zou de telefoon iets dikker worden. Schermanalist Ross Young weet ditmaal te melden dat Samsung minstens zeven kleuren van de Galaxy Z Flip 6 zal uitbrengen.

Zeven kleuropties

In België en Nederland is de Galaxy Z Flip 5 momenteel verkrijgbaar in acht kleuren. Vier daarvan zijn exclusief beschikbaar via de Samsung-webwinkel (grijs, blauw, groen en geel), terwijl je de Z Flip 5 elders in cream, graphite, lavender en mint kan kopen. Dit onderscheid lijkt Samsung ook te maken voor de Z Flip 6, aldus Young. Van de zeven te onthullen kleuren zullen Crafted Black, Peach en White beschikbaar zijn in beperkte oplage.

Naast deze drie kleuren kunnen consumenten verder kiezen uit Light Blue, Mint, Silver Shadow en Yellow. Ook daarvoor geldt dat het niet zeker is of ze in onze contreien zullen verschijnen. Samsung – en dat geldt ook voor andere merken – brengt alleen kleuren uit waarvan ze verwachten dat ze in trek zijn. Als ze verwachten dat een kleur nauwelijks zal verkopen, bieden ze die gewoon niet aan.

Opslagmodellen Galaxy Z Flip 6

Het komt ook wel eens voor dat de beschikbare kleuren per opslagvariant verschillen. Of dat ook geldt voor de aanstaande fliptelefoon, zal de tijd moeten uitwijzen. Young meldt via X wel nog dat Samsung twee opslagvarianten zal uitbrengen voor de Z Flip 6: 256 GB en 512 GB opslag.

In datzelfde bericht meldt de analist verder dat de Galaxy Z Fold 6 zelfs in drie versies op de markt zal komen, met 256 GB, 512 GB of 1 TB opslaggeheugen. Hiermee zijn de opslagmodellen van beide telefoons identiek aan de huidige Galaxy Z-smartphones.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business