Batterijduur Galaxy Ring hangt af van hoe dik je vingers zijn

Samsung Galaxy Ring
© Samsung
Het lijkt erop dat de accucapaciteit van de Samsung Galaxy Ring afhankelijk is van het formaat van de slimme ring. Gebruikers met forsere vingers, hebben zodoende geluk.

In lijn met de traditie lanceert Samsung deze zomer diverse Galaxy-toestellen. Verwacht wordt dat Samsung in elk geval nieuwe Galaxy Watch-modellen, de Galaxy Z Flip 6 en Galaxy Z Fold 6, en de Galaxy Ring lanceert. De Amerikaanse telecomautoriteit FCC heeft deze week informatie gedeeld over de slimme ring. Concreet gaat het om de batterijcapaciteit van de diverse ringen, die per ringformaat verschilt.

Verschillende Galaxy Ring-modellen

De kleinste modellen van de Galaxy Ring, met de Amerikaanse ringmaten 5-7, worden uitgerust met een 17mAh-batterij. De middelste maten (8-11) bieden een accu van 18,5 mAh. De grootste accu, van 22 mAh, vind je in de Galaxy Ring met ringmaat 12. Hoe klein het verschil ook lijkt: 5 mAh op deze capaciteit kan al een flink verschil opleveren in batterijduur. Of de batterij van de grootste Galaxy Ring ook daadwerkelijk langer meegaat, is niet zeker, maar lijkt waarschijnlijk.

Het is daarentegen onwaarschijnlijk dat de grootste versie meer functies krijgt die bijvoorbeeld meer stroom verbruiken. Alle modellen beschikken in elk geval over Bluetooth 5.4 en Bluetooth LE.

Grotere batterij in Z Flip 6

De FCC deelt ook informatie over de Galaxy Z Flip 6. Net als voorgaande jaren bevat de Flip 6 twee losse batterijen: een van 971 en een van 2.620 mAh, voor een totaal van 3.790 mAh. Het toestel krijgt zodoende wel een grotere accu dan zijn voorganger. Die kreeg nog een 3.591mAh-batterij. Verder beschikt de fliptelefoon over NFC en Wi-Fi 6E, schrijft de FCC.

Certificeringsinstantie UL Demko onthulde verder dat het toestel met 25 watt oplaadt. Dat is nog net zo traag als de voorgaande Galaxy Z Flip-modellen. Meer informatie over de Galaxy Z-toestellen en de gezondheidsgadgets wordt mogelijk deze zomer onthuld. Eerder deze week lekte al uit dat het Unpacked-evenement deze zomer niet op 10 maar 24 juli doorgaat.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business