YouTube Music arriveert op Garmin-smartwatches

YouTube Music op Garmin
© Garmin
Na Amazon Music, Deezer en Spotify heeft ook YouTube Music nu een eigen app voor Garmin-smartwatches. De app is reeds beschikbaar in de Connect IQ Store.

Tijdens het sporten is het fijn om naar muziek te kunnen luisteren. Je kan hiervoor natuurlijk je smartphone meenemen, maar Garmin biedt ook de mogelijkheid om muziek lokaal op te slaan via diensten zoals Amazon Music, Deezer, Spotify en sinds kort ook YouTube Music. Naast muziek kan je ook podcasts downloaden op je sporthorloge. Verbind vervolgens je draadloze oortjes met het horloge en je kan je smartphone thuislaten tijdens het sporten.

Garmin Music-smartwatches

Niet alle smartwatches van Garmin krijgen toegang tot de YouTube Music-app. In de Forerunner-serie zijn dit enkel de Music-modellen, de Forerunner 265, 265S, 955 (Solar) en de Forerunner 965. Ook diverse Venu-, epix-, fēnix- en tactix-smartwatches ondersteunen de YouTube Music-app. Het is mogelijk dat Google de ondersteuning in de toekomst uitbreidt. Informatie hierover vind je op de “Compatible Devices”-pagina van Garmin.

Music Premium

Sommige functies in de Music-app zijn enkel beschikbaar met een Music Premium-abonnement. Zo kun je muziek alleen downloaden met een YouTube-abonnement. Dit betekent dat niet-abonnees een actieve dataverbinding nodig hebben om de app te gebruiken en dat ze te maken krijgen met reclame tijdens het luisteren naar muziek.

Andere functies zijn daarentegen voor iedereen toegankelijk. Zo krijg je toegang tot meer dan 100 miljoen officiële nummers, evenals live-opnames, covers en remixes. De Music-app biedt ook toegang tot duizenden gecureerde afspeellijsten én afspeellijsten die zijn gebaseerd op jouw luistergedrag. Je kunt uiteraard ook zelf een afspeellijst aanmaken.

audiogarminontspanningwearableyoutubeyoutube music

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN