Lenovo lanceert Tab Plus met krachtige JBL-speakers

Lenovo Tab Plus
© Lenovo
De Lenovo Tab Plus is een 11,5-inch-budgettablet met acht JBL-luidsprekers voor een “rijke geluidservaring”. De tablet is vanaf heden beschikbaar voor 279 euro.

Lenovo introduceert de Tab Plus, een tablet die volgens de fabrikant een “ongekende geluidsbeleving” biedt. De tablet beschikt over acht JBL-speakers die Dolby Atmos ondersteunen. Vier force-balanced woofers moeten zorgen voor diepe bassen, terwijl de tweeters heldere hoge tonen leveren. De Lenovo Tab Plus kan zelfs worden omgebouwd tot een JBL-bluetoothspeaker, waardoor je vanaf je smartphone muziek kan streamen naar de tablet.

Concurrent van Galaxy Tab A9

Het 11,5-inch-lcdscherm van de Lenovo Tab Plus oogt wat gewoontjes in vergelijking met de acht JBL-luidsprekers, maar heeft wel een 90Hz-beeldverversing en een 2K-resolutie. Onder de motorkap bevindt zich dezelfde Helio G99-chipset als in Samsungs Galaxy Tab A9, gekoppeld aan 8 GB RAM en 128 GB of 256 GB opslaggeheugen. De opslag kan worden uitgebreid met een microSD-kaart.

Lenovo belooft dat de tablet tot 12 uur lang kan streamen met zijn 8.600mAh-batterij. Opladen gaat vlot met maximaal 45 W. De tablet heeft twee camera’s, beide met een 8MP-resolutie. Qua software belooft Lenovo twee grote besturingssysteemupdates en vier jaar lang beveiligingsupdates voor de Tab Plus. De laatste update verschijnt dus in 2028. Dat is iets minder dan de Tab A9 van Samsung, die drie besturingssysteemupdates krijgt.

Beschikbaarheid Tab Plus

De Lenovo Tab Plus is vanaf nu verkrijgbaar in België en Nederland. De prijzen beginnen bij 279 euro voor het model met 128 GB opslag. Kleuropties zijn er niet: de tablet is alleen verkrijgbaar in Luna Grey.

lenovolenovo tab plustablet

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals