Partnerinfo

[Partner Info] Hoe houd je straks je nieuwe iPhone in topconditie?

Over niet al te lange tijd is het weer zover, de lancering van de nieuwe iPhone. Het nieuwe pareltje van Apple. Zoals we allemaal weten, gaan de nieuwe iPhones altijd voor een fikse prijs over de toonbank. Daarnaast zijn smartphones ook nog eens erg kwetsbaar.

Aan het laten repareren van een nieuwe iPhone hangt ook nog eens een behoorlijk prijskaartje. Het is dan ook zeer aan te raden om je telefoon goed te beschermen. Maar wat is de beste manier daarvoor? We helpen je graag een eindje op weg!

  1. Een telefoonhoesje

Het is al erg bekend, maar daardoor niet minder belangrijk. Een telefoonhoesje. Je hebt ze in duizenden verschillende soorten en maten. Hierdoor vind jij ongetwijfeld een hoesje dat je fijn vindt. Zit je 24/7 op je telefoon en gebruik je je lievelings gadet vaak? Dan is een backcover het hoesje dat het beste bij je past. Bij dit type hoesje zijn de zijkanten en de achterkant van je telefoon beschermd. Het beeldscherm is niet bedekt, waardoor je snel notificaties te voorschijn ziet komen en je telefoon kunt ontgrendelen. Ben je een minder intensieve smartphonegebruiker en houd je van efficiënt en praktisch? Dan is de booktype de beste keuze. Dit type hoesje bedekt de achterkant én de voorkant van je telefoon. In de binnenzijde van de flap die over je beeldscherm zit, is vaak ruimte voor een aantal pasjes en wat briefgeld. Door deze handige toevoeging heb je al je belangrijke spullen op één plek bij elkaar en dichtbij de hand. Het is hierdoor niet meer nodig om met een tas en losse portemonnee de deur uit te gaan. Superhandig!

  1. Een screenprotector

Wist je dat het beeldscherm het meest kwetsbare onderdeel is van je smartphone? Een krachtige extra beschermlaag is dan ook zeer aan te raden. Met een screenprotector breng je die extra beschermende laag aan en ga je vervelende krassen en barsten uit de weg. Iedereen laat zijn of haar telefoon wel eens vallen of stop net de telefoon in het vakje met de scherpe sleutels. Een kras of barst in het beeldscherm kan iedereen overkomen. Met een screenprotector zorg je ervoor dat je beeldscherm op deze momenten minder kwetsbaar is. Een iPhone 12 Pro Max hoesje en een screenprotector zijn dan ook een gouden combinatie!

  1. PopSocket

Ben je wat onhandig en laat je vaak je telefoon vallen? Dan zijn een hoesje en screenprotector misschien niet voldoende om jouw iPhone in de allerbeste staat te houden. Er is gelukkig een handige accessoire die je kan helpen om je telefoon beter vast te houden. Een PopSocket is een accessoire die je op de achterkant van je telefoon plakt. Je popt de PopSocket omhoog en op deze manier kun je je telefoon beter vasthouden en heb je meer grip. Vind je het vervelend om iets op je hoesje te plakken? Dan zijn ook hoesjes met koord een goede optie! Dankzij het koord kun je je telefoon om je nek hangen en valt het toestel niet op de grond als je telefoon uit je handen glipt.

Al deze handige accessoires voor je nieuwe iPhone 12 shop je op www.smartphonehoesjes.nl! Door het brede aanbod vind je ongetwijfeld de accessoires die het beste bij je passen en blijft je iPhone 12 in topconditie!

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business