Partnerinfo

Deze laptops van HP zijn ideaal voor studenten

HP Laptops Fnac
Ben jij nog op zoek naar een laptop voor het nieuwe schooljaar of een exemplaar om thuis te werken? Deze modellen van HP zijn een goede optie.

September staat naar goede gewoonte volledig in het teken van de terugkeer naar school en ook in 2020 is dat het geval. De back-to-school-acties draaien momenteel op volle toeren en dat is goed nieuws voor iedereen die nog op zoek is naar een laptop of andere apparatuur. Zo vind je ook bij Fnac deze maand zeer aantrekkelijke prijzen terug, in het bijzonder op laptops van HP voor studenten.  

HP 14S-FQ0140NB – 399 euro 

Wie op zoek is naar een budgetvriendelijke laptop, doet er goed aan om de HP 14S (FQ0140NB) van dichterbij te bekijken. Met zijn gewicht van 1,46 kilogram en schermdiagonaal van 14 inch is hij makkelijk mee te nemen in een rugzak of handtas en wissel je ook bij thuiswerk makkelijk van locatie. De AMD Ryzen 3-processor zorgt ervoor dat je makkelijk notities kan nemen tijdens de les en het nodige opzoekwerk kan doen in je browser. Met zijn 256GB opslag is er bovendien plaats voor wat muziek of een filmpje. Een numpad ontbreekt, maar je krijgt wel alle mogelijke poorten in ruil.  

HP 15-CW1072NB – 649 euro 

Mag het ietsje meer zijn? Dan is de HP 15 (CW1072NB) een goede keuze. Met deze laptop kan je ook het zwaardere werk aan dankzij de AMD Ryzen 5-processor, waaronder fotobewerking en wat lichte videobewerking. Hij is met zijn 1,9 kilogram wel wat zwaarder, maar in ruil heb je toegang tot een scherm van 15,6 inch. Het RAM-geheugen werd uitgebreid naar 16GB en je hebt met 512GB dubbel zoveel opslag in vergelijking met de HP 14S. Een goede keuze voor zij die zich de eerste jaren geen zorgen willen maken over een upgrade.  

HP 15-CS3040NB – 899 euro 

Wil je er zeker van zijn dat je laptop ook zwaardere grafische taken en wat lichte games aan kan, dan is deze krachtige versie van de HP 15 een aanrader. Aan boord vinden we dit keer een Intel i5-processor gekoppeld met de Nvidia GeForce GTX 1050 grafische kaart. Deze laatste zorgt voor een enorm verschil in prestaties ten opzichte van de on-board kaarten van bovenstaande laptops en is daarmee een goede keuze voor studenten die hun volledige studieloopbaan met dezelfde laptop willen doen.  

Welke HP-laptop je ook kiest, raadpleeg zeker de prijzen bij Fnac voor je een beslissing maakt. De back-to-school kortingen lopen nog tot 30 september.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business