Bij Miele gelooft men dat slim verbonden toestellen je leven gemakkelijker maken en ook meer comfort bieden.

Daarom worden steeds meer toestellen uitgerust met WiFiConn@ct.  Op die manier kan je je toestel heel eenvoudig verbinden met je wifinetwerk zodat je altijd en overal je toestellen kan monitoren en instellen!

Eén app, vele voordelen!


Met de Miele@mobile-app op je smartphone of tablet heb je altijd controle over je toestellen, waar je ook bent. Deze handige app wordt voortdurend geoptimaliseerd met updates en nieuwe functionaliteiten. Download hem volledig gratis via Google Play of de App Store.  

Relax koken


Geen stress als je beloofd hebt van te koken maar er eigenlijk geen tijd voor hebt! Met de Miele@mobile app kan je de gerechten in de oven moeiteloos monitoren terwijl jij iets anders aan het doen bent.

Perfect gegaard

Met TasteControl zal je eten nooit meer overgaar zijn of uitdrogen omdat het te lang in de oven heeft gestaan. Deze technologie zet namelijk de ovendeur automatisch op een kiertje en blaast de warme lucht naar buiten. Wanneer de temperatuur voldoende gedaald is, gaat de deur ook weer vanzelf dicht.

Koken vanop afstand

Je zit bij je gasten maar je wil toch graag je bereiding in de gaten houden? Dan neem je voortaan gewoon je smartphone erbij want op de HD-kleurenbeelden die FoodView je stuurt, zie je meteen wat er gaande is in je oven. Is je bereiding nog niet helemaal top? Dan pas je via je smartphone eenvoudig de bereidingstijd of de temperatuur aan. Je hoeft er zelfs niet voor op te staan!

Slimme ovens

Met MotionReact creëert Miele meer interactie met de gebruiker. Wanneer je naar de oven toeloopt nadat een programma is afgelopen, zorgt MotionReact er bijvoorbeeld voor dat het alarm wordt uitgeschakeld en de verlichting in de oven aangaat. Daarnaast verhoogt deze technologie ook de veiligheid tijdens het koken. Zit je inbouwoven bijvoorbeeld verscholen achter een paneel of schuifdeur? Dan detecteert MotionReact wanneer het paneel gesloten is en waarschuwt je met een luid alarm. Als er dan niks gebeurt, wordt het toestel automatisch uitgeschakeld.

Slim wassen, drogen en vaatwassen


Controleren of je de gevulde wasmachine of vaatwasser wel hebt aangezet. Nakijken hoe lang de programma’s nog moeten draaien. Weekprogramma’s instellen. De droogtijd aanpassen. Een melding ontvangen wanneer het wasmiddel of vaatwasmiddel op is en het dan meteen bestellen via de online shop? Dat en nog veel meer wordt mogelijk met Miele@mobile.

Nooit meer gokken op de gaartijd

Vergeet de mythe van de gaartijd! De enige juiste manier om te weten wanneer je stuk vlees, vis of kip gaar is, is door de kerntemperatuur te meten. Wanneer je een groot gebraad, een vis of een hoevekip koopt, dan wil je natuurlijk dat het perfect gegaard uit de oven komt. Jammer genoeg is dat niet altijd het geval. Soms is het nog een beetje rauw of net even te ver gebraden. Daar heeft de mythe van de gaartijd alles mee te maken! Er wordt namelijk te veel gezegd en geschreven dat vlees, vis of gevogelte een bepaalde tijd moet braden/grillen/bakken om gaar te worden. Vooral op voorverpakt vlees, staat vaak vermeld hoe lang het vlees in de oven moet. Dit wordt natuurlijk gedaan om er zeker van te zijn dat je geen rauw vlees meer eet. Het resultaat is alleen niet echt geweldig. De enige manier om er 100% zeker van te zijn dat je stuk vlees perfect gaar is, is door de kerntemperatuur te meten. Om keer op keer een tot op de graad perfect gebraden stuk vlees op tafel te zetten, lanceert Miele de H7262 oven met een geïntegreerde spijzenthermometer.  

Benieuwd geworden? Ontdek de verdelen van Miele@Mobile.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here