Partnerinfo

[Partnerinfo] Een monitor als flexibel dockingstation

Een opgeruimde, flexibele en toekomstbestendige werkplek met de oplossingen van EIZO.

Beeldsignaal & audiosignaal

Lastige aansluitingen zijn verleden tijd, want u heeft alleen nog maar een monitor met USB-C nodig om uw werkplek klaar te maken voor gebruik. Via de USB-C-poort kunt u uw laptop of desktop-PC eenvoudig aansluiten op uw monitor: het grafische signaal en het audiosignaal worden allebei via de USB-C-kabel overgedragen. Omdat het zo eenvoudig is om een laptop aan te sluiten op de monitor, profiteert u nu ook met een laptop gemakkelijk van diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de betere ergonomie, onder andere door een meer natuurlijke zithouding.

Dockingfunctie

Met meerdere USB-downstream-poorten en een USB-upstream-poort voor onder andere webcam, muis en toetsenbord is het geen enkel probleem om alle randapparatuur direct op de monitor aan te sluiten. Zodra u de USB-C-kabel vanaf uw laptop verbindt met de monitoraansluiting, is alle randapparatuur beschikbaar. Kortom: met deze dockingfunctie werkt u flexibeler dan ooit op verschillende locaties. Bovendien is het bijzonder eenvoudig om uw randapparatuur te koppelen aan de monitor, want alle poorten zijn goed toegankelijk aan de zijkant van de behuizing.

Oplaadfunctie

Via USB-C laadt de monitor laptops op met een voeding van 70 watt. Zo houdt u ruimte over op uw bureau, omdat een extra adapter hierdoor overbodig wordt. U hoeft de laadkabel van uw laptop dus niet meer mee te slepen.

Ingebouwde LAN-aansluiting

Een aantal EIZO FlexScan monitoren zijn ook voorzien van een ingebouwde LAN-aansluiting voor eenvoudige toegang tot de volledige netwerkinfrastructuur (internettoegang, netwerkprinters, netwerkservers etc.). U hoeft alleen maar de netwerkkabel aan de monitor aan te sluiten. Uw notebook of PC ontvangt het netwerksignaal vervolgens via de USB-C-kabel. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Deze aansluiting garandeert de snelle, stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld onmisbaar is voor een videovergadering.

De EIZO FlexScan monitoren met USB-C verhogen uw vrijheid en flexibiliteit.

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business