OPPO Find X3 Pro

In de keuze voor een nieuw toestel zijn de camera’s erg belangrijk geworden. OPPO’s Find X3 Series is daar helemaal klaar voor.

Advertentie

Herinneringen vastleggen en delen op sociale media, dat gebeurt de laatste jaren steeds vaker met de smartphone. De OPPO Find X3 Pro is de beste vriend van elke videograaf. De camera registreert 1 miljard kleuren en laat hoogkwalitatieve nabewerking toe dankzij een breed dynamisch bereik. Bovendien geeft de manuele modus totale controle over het eindresultaat. Maar ook de rest van de Find X3 Series is uitgerust met slimme tools voor een professioneel resultaat. De volgende tips & tricks garanderen niet alleen prachtige en natuurlijke beelden, je krijgt ook alle ruimte om in een handomdraai een persoonlijke toets aan je video’s te geven. 

1. Een eigen ‘professionele video-assistent’ 

Filmen, beelden bewerken en uiteindelijk de video op de juiste kanalen delen … Er kruipt vaak bijzonder veel tijd in het maken van een topvideo. Dan is het goed om een smartphone te hebben die een groot stuk van het werk uit handen neemt. De slimme technologie van de OPPO Find X3 Series zorgt, om het even waar en wanneer, voor de professionele omkadering van de video. Zo kan jij je op de content focussen en video’s maken die overeenkomen met je unieke stijl en voorkeuren. 

2. Artificiële intelligentie voor kristalheldere beelden 

Tegenlicht, een te felle of te zwakke belichting, beweging tijdens het filmen … Het zijn allemaal factoren die een video behoorlijk kunnen verpesten. De Quality Enhancement Engine van OPPO maakt een einde aan alle zorgen. Een reeks algoritmen optimaliseert automatisch de instellingen van het toestel zodat de beelden altijd van de beste kwaliteit zijn. En dat is te danken aan de toevoeging van artificiële intelligentie.  

De Find X3-smartphones beschikken over AI Highlight Video, een vooruitstrevende technologie die gebruik maakt van algoritmen voor het filmen van nachtbeelden en livebeelden in HDR. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de smartphone detecteert de camera het lichtniveau en bewerken de algoritmen vervolgens de helderheid, kleur en zuiverheid van de video. 

Het volstaat om de optie via de interface van de camera in te schakelen. AI Highlight Video zorgt ervoor dat verloren kleuren en de helderheid van de beelden op een natuurlijke manier worden hersteld. 

3. Stabiele beelden, zelfs tijdens beweging 

Ook beweging kan voor veel video’s een stoorzender zijn, maar soms levert dit wel de leukste beelden op. Kwaliteitsverlies vermijden kan door de stabiliseringsfunctie in te schakelen. OPPO’s Ultra Steady Video 3.0-technologie garandeert automatisch de stabiliteit van videofragmenten. Zelfs bij extreme sporten helpt deze functie om stabiele actiebeelden te schieten. 

4. Find X3: de persoonlijke toets  

De kwaliteit van een goede video hangt natuurlijk niet alleen van de beelden af. Een typische stijl en persoonlijkheid in de video zijn minstens even belangrijk om volgers te blijven boeien. De Portrait Perception Engine geeft de OPPO Find X3-toestellen de tools waarmee je jouw creativiteit ongebreideld de vrije loop kan laten. Het maakt niet uit wat je wil filmen of hoe je dat wil doen: een unieke set algoritmen zorgt ervoor dat het onderwerp van de video of het portret altijd op een natuurlijke manier in beeld verschijnt. Of die nu loopt of stilstaat, of omringd wordt door eenvoudige of juist heel complexe achtergronden … 

Het kloppend hart van deze technologie is OPPO’s Scene Design Manager. Die maakt gebruik van meer dan tien miljoen gegevens om portretscènes te analyseren en te bepalen wat er nodig is om de beelden te verwerken. Het systeem is in staat om verschillende scenario’s te herkennen en de opnames aan bepaalde criteria af te toetsen. Daarna is het aan de AI-modellen om het onderwerp van de beelden van de achtergrond te onderscheiden. 

De OPPO Find X3 Series is klaar voor een toekomst waarin het maken en delen van video een steeds grotere rol speelt. Ontdek meer over deze innoverende smartphones, die je de ultieme video-ervaring bieden! 


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

OPPO Find X3 Pro review: wie zoekt, die Find

Met de Find X3 Pro legt OPPO de lat voor zichzelf hoger dan ooit. Ben je op zoek naar de meest geavanceerde smartphone van het moment, dan vind je die met de Find X3 Pro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here