Partnerinfo

5 leuke zomergadgets voor mannen

Zomergadgets
In onze giftguide voor vrienden, papa's of zelfs opa's halen we de 5 leukste zomergadgets aan als cadeau.

De zomer is de ideale periode om leuke gadgets uit te testen in huis of in de tuin. Van een housewarming, tot een gezellige BBQ over een feestje aan het zwembad of om je leven een stukje comfortabeler te maken: bij Coolgift hebben ze de oplossing. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je vriend, man of buur? Wij sommen 5 leuke zomergadgets voor je op.

Smart Bluetooth Keyfinder

Mannen kunnen slordig zijn. Sleutelbossen, portefeuilles of zelfs de gsm kan kwijtraken. Met deze eenvoudige Smart Bluetooth Keyfinder en bijhorende mobiele app weet je meteen waar al je dierbare spullen zich bevinden. Ben je toch iets kwijt? Speel dan het alarm af zodat je meteen weet waar je sleutels, portefeuille of kinderen zijn.

Smart Bluetooth Keyfinder

Verstelbare Laptoptafel Bamboe

Met je laptop buiten werken in de zomerperiode is fantastisch. Maar heel de tijd moeten zitten is niet persé goed voor je ergonomie. Met deze verstelbare laptoptafel van bamboe maak je van je thuiswerkbureau een toffe plek. Je kan rechtop staan, in de zetel gaan zitten of ‘m op zondagochtend gebruiken voor een ontbijtje op bed.

Verstelbare Laptoptafel Bamboe

Metalen USB-ventilator

Bij warmere dagen is een USB-ventilator welgekomen extra comfort. Je kan ‘m gemakkelijk via USB aansluiten op een oplader, je laptop of zelfs een powerbank. Maak het jezelf gemakkelijk en investeer in deze kleine ventilator voor de warme zomerdagen. Je zal er geen spijt van krijgen.

Zomergadgets

Retro mini console met arcade games

Vertrek je op reis en heb je een lange rit in de wagen, de trein of het vliegtuig voor de boeg? Dan kan je je tijd opvullen met 150 classic arcade games in deze mini console. Van Breaout tot Monkey Running, pokeren en racen, het kan allemaal. “Dit spelcomputertje in zakformaat is lichtgewicht en kan je dus overal met je meenemen. Het is uiteraard het perfecte geschenk voor retro fanaten.”

Zomergadgets

Mangospeaker voor je smartphone

Niets zo leuk als een tuinfeestje of housewarming met goede muziek. Met deze Mangobeat tover je je smartphone in een handomdraai om tot een dikke speaker. Draai je favoriete muziek open, zet de smartphone in de speaker en de houten Mangobeat zal je muziek 5 tot 8 keer versterken. Het maakt dus helemaal niet uit wat voor toestel je hebt, het enige dat ontbreekt is een lekker drankje en een dansend publiek.

Zomergadgets

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business