Partnerinfo

Maak kennis met de ASUS ZenBook 13 OLED UX325

ASUS ZenBook 13 OLED header
De ASUS ZenBook OLED UX325 zorgt voor een ongeziene boost in productiviteit door een premium laptop af te leveren die indruk maakt op het vlak van prestaties én design.

Als je in een recent verleden bent afgestudeerd, is de kans groot dat de laptop die je tijdens je studies gebruikte aan vervanging toe is. Plots heb je een belangrijke keuze te maken. Je gaat immers op zoek naar het perfecte toestel om je dagdagelijkse bij te staan in het uitbouwen van je carrière of het starten van een eigen zaak. ASUS heeft de ZenBook 13 OLED UX325 ontwikkeld met exact dit doel voor ogen. Het resultaat is een lichte en compacte laptop die er modern uitziet en meteen ook de zwaarste taken aankan. Ideaal voor de young professional. 

Vederlicht en multifunctioneel

De nieuwe ZenBook 13 OLED UX325 is met een gewicht van maximaal 1,14 kilogram draagbaarder dan ooit tevoren en dat dankzij het volledige metalen ontwerp. Met een dikte van slechts 13,9 millimeter past je laptop vlot in elke tas. Je hoeft hiervoor niet in te boeten aan connectiviteit, want er werd voorzien in alle belangrijke aansluitingen, waaronder 2 razendsnelle Thunderbolt 3 USB-C-poorten, HDMI 2.0, USB-A en een MicroSD-kaartslot.

De laptop is bovendien voorzien van het innovatieve ASUS NumberPad 2.0, een touchpad dat meteen ook dienst doet als numeriek toetsenblok. Zelfs wanneer het NumberPad is geactiveerd, kan het touchpad dankzij de intelligente software worden gebruikt voor cursorbesturing.

De ZenBook laptops zijn door ASUS ontwikkeld om on-the-go de hoogste prestaties te leveren. De ZenBook 13 OLED UX325 zal dan ook snel je favoriete toestel worden voor werk én ontspanning, thuis of onderweg. 

Moderne uitstraling

De ZenBook-laptops hebben een moderne uitstraling. Het prachtige Full HD OLED-display van de UX325 heeft een screen-to-body ratio van 88 procent en aangenaam dunne schermranden. Eenzelfde efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte zien we bij het comfortabele edge-to-edge toetsenbord, dat met een key travel van slechts 1,44 millimeter zorgt voor een zeer precieze type-ervaring.

Neem je de laptop met je mee dan kan dat prima zonder lader, want de batterij gaat tot wel 13 uur mee. Heb je toch even wat extra energie nodig, dan zorgt fast charging voor 60 procent batterij in 49 minuten. Tussen meetings even bijladen kan dus prima.

Prestaties zonder compromissen

Ook aan de binnenkant worden er door ASUS geen compromissen gesloten. Zo kan je genieten van een 10e generatie Intel i5-processor, 8 GB RAM-geheugen en maximaal 512 GB PCIe 3.0 SSD-opslag. Met WiFi 6 heb je toegang tot de laatste nieuwe supersnelle WiFi-standaard (tot drie keer sneller dan WiFi 5) en Windows Hello-ondersteuning zorgt voor probleemloos aanmelden zonder wachtwoord. De samenwerking tussen ASUS en Harman/Kardon zorgt tenslotte voor de best mogelijk audio-ervaring. Koppel deze aan het prachtige OLED-display en je kan niet alleen webinars volgen, maar ook na je uren content consumeren in de allerbeste kwaliteit.

Hoe je workflow er ook uitziet, de ZenBook 13 OLED UX325 weet er ongetwijfeld raad mee en levert de perfecte all-in-one oplossing af. Hierdoor kan jij de focus leggen op wat echt belangrijk is: je maximale potentieel bereiken als young professional. 

Ontdek alles over de ZenBook UX325 op ASUS.com

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business