Samsung Flip & Fold

De Samsung Galaxy Z Fold 3 & Z Flip 3 zijn de twee nieuwste vouwbare smartphones van de Koreaanse gigant. Dit zijn 5 redenen waarom de toestellen je geld waard zijn.

Advertentie

Met de Galaxy Z Fold3 5G en Galaxy Z Flip3 5G start Samsung een nieuw hoofdstuk in opvouwbare smartphones. De derde generatie Galaxy Z is duurzamer en heeft een geoptimaliseerde vouwervaring. De smartphones sluiten daarmee naadloos aan op de wensen van gebruikers en liefhebbers van de Galaxy Z-serie. Met een iconisch design en bijzondere entertainmentmogelijkheden, bieden de Z Flip3 en Z Fold3 toegang tot unieke nieuwe manieren om te werken en te ontspannen.

Alles is dus mogelijk en er zijn verschillende redenen om deze nieuwe modellen te overwegen. Dit zijn 5 redenen waarom de Galaxy Z Fold3 5G en Flip3 5G je geld waard zijn:

Galaxy Z Fold3 5G

We bespreken kort de belangrijkste features van de Fold3. Een 7,6 inch Infinity Flex Dipslay, een Under Display Camera, 120Hz refresh rate, Multi-Active Window om beter te multitasken en beschikbaar in 3 stijlvolle kleuren. Wat komt er bovenop de aankoop? De Galaxy Z Fold3 is te koop vanaf € 1.799.

1. Tot €200 extra inruilwaarde

2. Je krijgt er een Flip Cover met S Pen + 25W Power Adapter t.w.v. €89 bij

3. Je hebt recht op gratis schermreparatie t.w.v. €150

4. 100 euro korting bij aankoop van een nieuwe wearable

5. Je krijgt twee maanden de tijd om je toestel te retourneren (in de plaats van 30 dagen)

Galaxy Z Flip3 5G

De Flip neemt ons dan weer 20 jaar terug in de tijd. Een slank design, premium features, de leukste Cover Screen widgets en je wallpapers matchen met die van de Galaxy Watch4 of 4 Classic. Uiteraard heeft ook de Flip een display met 120Hz refresh rate. Verder heeft de Flip3 5G Dolby Atmos-ondersteuning is Outlook geoptimaliseerd om in splitschermmodus te gebruiken. Dat geldt ook voor de Z Fold3 5G. De Galaxy Z Flip3 is verkrijgbaar vanaf € 1.049.

1. Tot €200 extra inruilwaarde

2. De Flip 3 is beschikbaar in drie exclusieve kleuren (grijs, wit en roze) en alleen verkrijgbaar via Samsung.com

3. Je hebt recht op gratis schermreparatie t.w.v. €150

4. 100 euro korting bij aankoop van een nieuwe wearable

5. Je krijgt twee maanden de tijd om je toestel te retourneren (in de plaats van 30 dagen)

Samsung

Galaxy Watch4

En dat is niet alles. Samen met twee nieuwe vouwbare smartphones en de nieuwe Galaxy Buds2 heeft Samsung ook twee nieuwe smartwatches gelanceerd. De nieuwe smartwatches bieden je de beste tools om je gezondheid te monitoren door het gebruik van het nieuwe Wear OS Powered by Samsung en de One UI Watch gebruikersinterface. Het platform Wear OS™ Powered by Samsung is samen met Google ontwikkeld, terwijl de One UI Watch Samsungs meest intuïtieve gebruikersinterface tot nu toe is. Ook hier zijn twee leuke deals te rapen tot en met 30 september 2021.

Zo krijg je bij aankoop van de Galaxy Watch4 (Fresh) en de Galaxy Watch 4 Classic (Wise) een Wireless Duo Charger Pad ter waarde van €59,99.

Samsung

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.