Partnerinfo

Netflix en Disney Plus kijken met CyberGhost VPN

CyberGhost Streaming
Als je een abonnement neemt op Netflix of Disney Plus krijg je enkel toegang tot het aanbod dat beschikbaar is in België. Zorg ervoor dat je de toegang krijgt tot het volledig aanbod met CyberGhost VPN.

In het digitale tijdperk van vandaag zijn streamingdiensten zoals Netflix en Disney Plus enorm populair geworden. Miljoenen mensen over de hele wereld genieten van een breed scala aan films, tv-series en documentaires die deze platforms te bieden hebben. Maar wist je dat je jouw streamingervaring naar een hoger niveau kunt tillen met behulp van een VPN-service zoals CyberGhost? In dit artikel zullen we de voordelen bespreken van het kijken naar Netflix en Disney Plus met CyberGhost VPN, en hoe je deze VPN-service kunt gebruiken met deze streamingdiensten. 

➤  Neem nu een abonnement op CyberGhost VPN en geniet van 82% korting! 

Waarom Netflix of Disney Plus kijken met CyberGhost?

Met meer dan 17 jaar ervaring, is CyberGhost een van de leiders in de privacy industrie. CyberGhost wordt ook als ‘uitstekend’ beoordeeld op Trustpilot, gebaseerd op meer dan 16.000 reviews. 

Gebruikmaken van CyberGhost om te kijken naar Netflix of Disney Plus brengt heel wat voordelen met zich mee. We lijsten de voornaamste voordelen hieronder op.

1. Een bredere bibliotheek

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van CyberGhost VPN voor Netflix en Disney Plus is het vermogen om geografische beperkingen te omzeilen. Streamingdiensten hebben regionale beperkingen op hun catalogus, wat betekent dat sommige films of series mogelijk niet beschikbaar zijn in jouw land. Met CyberGhost VPN kun je jouw virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot inhoud die normaal gesproken niet beschikbaar is in jouw regio. CyberGhost heeft meer dan 9.400 servers verspreid over 91 landen, wat de VPN ideaal maakt om Netflix of Disney Plus mee te kijken. CyberGhost is compatibel met meer dan 40 streaming platformen, en er zijn geoptimaliseerde streamingservers beschikbaar. CyberGhost VPN is een goede oplossing om buitenlandse content thuis te bekijken, of je favoriete series te bekijken als je op reis bent. 

2. Verbeterde privacy en beveiliging

Naast toegang tot de wereldwijde bibliotheek van Netflix en Disney Plus, biedt CyberGhost VPN ook verbeterde privacy en beveiliging tijdens het streamen. Wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, wordt jouw internetverkeer versleuteld en je IP-adres verborgen. Dit betekent dat je online-activiteiten privé blijven en niet kunnen worden gevolgd door je internetprovider of derden. Daarnaast hanteert CyberGhost VPN een strikte no-logs policy. 

3. Bandbreedtebeperking vermijden

Omdat streamen veel bandbreedte in beslag kan nemen, kan je internetprovider (ISP) geneigd zijn om je verbindingssnelheid te verlagen als ze denken dat het te veel netwerkruimte in beslag neemt. Dit staat bekend als bandbreedtebeperking en kan leiden tot problemen met bufferen tijdens het streamen. 

Als je weet dat dit bij jou gebeurt, betekent het gebruik van CyberGhost VPN terwijl je streamt dat je internetactiviteit effectief verborgen blijft voor je internetprovider. Daarom heb je veel minder kans op bandbreedtebeperking en kun je ongestoord genieten van Netflix of Disney Plus.

4. Toegang op verschillende apparaten

CyberGhost VPN biedt ondersteuning voor een breed aantal apparaten en besturingssystemen, waardoor je jouw favoriete films en shows kunt streamen op verschillende apparaten. Of je nu Netflix wilt kijken op je laptop, smartphone, smart-tv of gameconsole, CyberGhost VPN heeft apps die geschikt zijn voor al deze apparaten. Éen abonnement kan gebruikt worden op maar liefst 7 verschillende apparaten op hetzelfde moment. 

Hoe Netflix en Disney Plus kijken met CyberGhost VPN?

  1. Abonneer je op een CyberGhost VPN-plan dat bij jouw behoeften past en download de app op je apparaat. CyberGhost is al beschikbaar vanaf €2,19 per maand. Daarnaast biedt CyberGhost een geld-terug-garantie van 45 dagen. 
  1. Open de CyberGhost VPN-app en log in met je accountgegevens. 
  1. Kies een VPN-serverlocatie in het land waar de gewenste Netflix- of Disney Plus-inhoud beschikbaar is. Bijvoorbeeld, als je toegang wilt verkrijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, selecteer dan een server in de Verenigde Staten. 
  1. Zodra de verbinding tot stand is gebracht ga je naar Netflix of Disney Plus en log in op je account 
  1. Dat was het: je hebt nu toegang tot een bredere Netflix- en Disney Plus-bibliotheek. 

Nu je weet hoe je Netflix en Disney Plus kan kijken met CyberGhost VPN, is het tijd om achterover te leunen en te genieten van het bredere streamingaanbod. Mocht je problemen ondervinden of vragen hebben over de VPN-dienst, kan je terecht bij de 24/7 customer support van CyberGhost VPN. 

➤  Neem nu een abonnement op CyberGhost VPN en geniet van 82% korting! 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business