Partnerinfo

Deze refurbished e-bikes van Upway mag je écht niet missen

Upway refurbished e-bikes
© Upway
Omdat de elektrische fietsen bij Upway niet fabrieksnieuw zijn, maar wel zo aanvoelen, zijn alle e-bikes scherp geprijsd. Dat betekent dat jij tot wel 60% korting kan krijgen op een e-bike, mét garantie en binnen een paar dagen bij jou thuis geleverd.

Prijs en kwaliteit in balans

Upway’s e-bikes zijn competitief geprijsd, mede dankzij nauwe samenwerking met leveranciers en kennis van het refurbishen van e-bikes. Al veel gelukkige klanten waren jou voor, zo scoort Upway een 4.8 (van de 5 sterren) bij Trustpilot. Er zijn veel redenen waarom je een refurbished e-bike zou moeten aanschaffen. Zo ligt de prijs van refurbished e-bikes flink lager. Meer redenen? We hebben reeds vijf redenen voor je opgesomd.

Wat voor aanbod kan je verwachten?

Of je nu graag sportieve ritten maakt, veel woon-werkkilometers aflegt of juist de rust op zoekt met de elektrische fiets. Hiervoor kies je uit allerhande merken en modellen. Deze merken en reeksen mag je zeker niet missen:

Stromer Speedpedelecs

Duik in de wereld van Stromer speed pedelecs bij Upway en ervaar ongekende snelheden en innovatie. Deze Zwitserse topfietsen zijn ontworpen voor de snelle fietser en bieden een krachtige rijervaring. Met snelheden tot wel 45 km/u is je woon-werkverkeer sneller en efficiënter dan ooit. Bij Upway koop je deze Ontdek onze selectie van Stromer modellen en zet de stap naar een snellere en duurzamere manier van reizen.

Gazelle Stadsfietsen

Gazelle staat al jaren synoniem voor comfortabele en stijlvolle stadsfietsen. Bij Upway vind je een uitgebreide collectie van Gazelle citybikes die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Of je nu boodschappen doet, naar werk fietst of gewoon een ontspannen ritje maakt, een Gazelle e-bike biedt je de ondersteuning die je nodig hebt.

Giant Mountainbikes

Voor de avonturiers en adrenalinezoekers heeft Upway een breed assortiment aan Giant mountainbikes. Deze robuuste e-bikes zijn gemaakt om te presteren op uitdagend terrein en bieden de perfecte combinatie van kracht en wendbaarheid. Met een Giant mountainbike ben je klaar voor elk avontuur, of je nu de lokale trails verkent of de bergen bedwingt.

Cube All-terrain-bikes

Cube staat bekend om zijn hoogwaardige en veelzijdige fietsen. Met een Cube all terrain bike van Upway ben je klaar voor elk pad en elk avontuur. Deze fietsen zijn ontworpen om te presteren onder alle omstandigheden, of je nu door de stad fietst of ruig terrein verkent. Met een Cube all terrain bike geniet je van topkwaliteit en veelzijdigheid in één fiets. Verken ons aanbod en vind de perfecte Cube fiets die bij jouw actieve levensstijl past.

Wisselend aanbod

Welke e-bikes je bij Upway tegenkomt, hangt af van het moment waarop je winkelt. Raak je verliefd op een specifiek model? Sla dan snel je slag: van de meeste elektrische fietsen heeft Upway er één staan. Gelukkig is er altijd wel een e-bike die je fietswensen vervult.

Uitgelicht artikel Upway e-bikes Lees meer over Upway

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business