Tips

Pizza bestellen op je iPad

De winter staat voor de deur en het koelt "s avonds al snel hard af tot temperaturen rond het vriespunt. Als je dan nog iets moet gaan halen om te eten is de drempel direct een pak groter. Maar waarom niet gewoon een warme maaltijd laten leveren aan huis?

Pizza.be, één van de twee grote bezorgsites in België, heeft afgelopen week een iPad-app gelanceerd om het nog makkelijker te maken.

Met de iPad-app kan je in één oogopslag alle bezorgrestaurants in je buurt zien en je bestelling doorgeven en betalen. Ook kan je beoordelingen van andere klanten zien en gebruik maken van promoties die op dat ogenblik gelden. Natuurlijk kan je ook nog altijd cash betalen bij de bezorging.

[related_article id=”161563″]

In Turnhout, thuisbasis van ZDNet, zijn er maar liefst elf bezorgrestaurants die willen leveren, waaronder een egyptisch restaurant en een broodjeszaak. Ook in andere steden en gemeenten zijn er vaak bezorgrestaurants die leveren bij kleine bestellingen. In sommige gevallen zijn er zelfs zaken uit andere dorpen die ook bij jou leveren. Informatie over de minimumbestelling vind je ook terug in de app en op de website.

Geen iPad in de buurt? Geen nood, de app is niet enkel voor een iPad beschikbaar: ook op Android, iPhones, computers en andere smartphones kan je eenvoudig eten bestellen. En als je onder de indruk bent van de app kan je naast ZDNet ook Pizza.be nomineren voor Site van het Jaar.

Pizza.be heeft trouwens ook internationaal websites. Honger en in het buitenland? Dan kan je ook bij één van de andere bezorgsites van de app terecht. Ook thuisbezorgd.nl, de Nederlandse zus van Pizza.be, heeft een eigen app en website.


Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business