Tips

Vijf vragen die je aan Google Assistant kan stellen op Valentijn

Ben jij single en weet je niet wat te doen op Valentijn of zoek je als koppel nog een leuke bezigheid? Dan kan Google Assistant de oplossing zijn.

Voor koppels is Valentijn het perfecte moment om samen tijd door te brengen tijdens, bijvoorbeeld, een romantisch diner. Singles zitten dan weer met de handen in het haar en raken soms mateloos geïrriteerd door alle gelukkige koppels rondom hen. Gelukkig staat je goede vriend Google altijd voor je klaar om die eenzaamheid tegen te gaan. Hieronder geef ik je vijf vragen die je kan stellen aan Google Assistant op Valentijnsdag.

Alvast een kleine disclaimer: mijn persoonlijke Google Assistant staat in het Engels omdat hier meer functies beschikbaar zijn dan in het Nederlands. De vragen hieronder staan bijgevolg ook in het Engels. Daarnaast zijn er verschillende antwoordmogelijkheden, waarvan ik telkens het eerste antwoord heb genomen dat Google Assistant mij heeft gegeven.

  1. Do you want to be my valentine?

Being your Valentine would make this Valentine’s Day the best ever. So, yes ?

  1. Can you sing me a serenade?

Oh my darlin’, Oh my darlin’, Oh my darlin’ friend of mine. I’d have to search the web forever to find a heart as sweet as thine.

  1. Do you want to go out with me?

Why don’t we just stay in together? ?

  1. Do you want to go on a date with me?

I’ll take any chance to spend more time with you together.

  1. Do you love me?

I love helping you. Even more than I love searching.

Ik moet alvast niet langer op zoek naar een Valentijn voor dit jaar. Dus bij deze, een welgemeende dankjewel aan Google! Nog een kleine tip: vraag gerust enkele keren of Google Assistant een serenade voor je wil zingen. Tot nu toe heb ik al zo’n drie verschillende opties gehoord en ze waren allemaal het luisteren waard.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business