Amazon Prime

Amazon Prime Video moet zeker niet onderdoen voor Netflix. Ook hier komen maandelijks heel wat goede films en series bij. Dit is een grabbel uit het enorme aanbod van de videostreamingdienst.

Advertentie

Nu ook Amazon.nl bij ons geland is kunnen we aan een voordelige 2,99 euro/maand gebruikmaken van Amazon Prime Video. De videostreamingdienst van het gelijknamige bedrijf kan je in bepaalde opzichten sterk vergelijken met Netflix.

Amazon Prime Video

En nu we toch met z’n allen gezellig thuis zitten, kunnen we er maar beter het beste van maken. Wij stelden een lijstje op van films of series die de moeite zijn om te kijken op Amazon Prime Video, inclusief een terugblik naar het verleden. Heb je nog geen Prime Video en wil je wel eens proberen? Geen paniek, je kan de dienst eerst 30 dagen gratis uitproberen. Nadien betaal je dan 2,99 euro voor het gehele pakket Prime. Veel kijkplezier!

The Last Post

Hunters

The Grand Tour

Serenity

To Catch A Thief

Fight Club

The Godfather (pt. 1)

Shrek

The Big Lebowski

The Office

House M.D.


1 REACTIE

  1. Ik zou graag, ter relativering een staatje willen zien met naast elke weerstandloze Corona dode het aantal gewone griep–Ofwel influenza doden.
    Is dat 1 op 10 of 1 op 80..?
    Daarnaast zijn er in China DageLIJKs… 700 verkeersdoden te betreuren, dat zijn er dus, effe afgerond, 5000 per WEEK… Reken zelf maar verderder… 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here