Amazon.nl

Amazon.nl geeft je vanaf 13 mei de kans om de iPhone 11 voor 100 euro minder aan te schaffen. De laagste prijs ooit voor dit nieuwe toestel.

Advertentie

Ondertussen is de Nederlandse versie van Amazon zo’n twee maanden officieel open. Regelmatig stunt de online retailer met leuke deals, maar vaak konden wij daar als Belgen of Nederlanders niet aan. Nu kunnen ook wij profiteren van de ‘lokale’ aanwezigheid van het e-commerceplatform want Amazon.nl stunt met een extreme deal voor de Apple iPhone 11. De prijs van Apple’s vlaggenschip iPhone is verlaagd van 809 euro naar 714 euro voor de 64 GB-versie.

Amazon.nl

Apple iPhone 11

De iPhone 11 is een half jaar geleden op de markt gekomen. Sindsdien is de prijs van het toestel nog nooit zo laag geweest. In september kunnen we ons verwachten aan een nieuw toestel. Maar die lancering ligt nog best ver voor ons. Toch blijkt dat de prijs van deze fantastische iPhone langzaam zakt, en dat doet ook Amazon.nl vanaf 13 mei.

Het is momenteel onbekend hoelang de deal gaat duren maar het staat vast dat als je nog op zoek bent naar een nieuw toestel; je beter nog een paar dagen wacht.  

Amazon.nl iPhone 11 deal

Afhankelijk van de kleur en het geheugen daalt de prijs natuurlijk. Voor de iPhone 11 in het zwart met 64 GB geheugen daalt hij van 809 naar 714 euro

iPhone SE

Voor wie nog steeds niet overtuigd is heeft Apple sinds kort een nieuwe versie van zijn populaire SE uitgebracht. Vind je de 11 aan de dure kant? Bekijk dan eens of een iPhone SE 2020 tot de mogelijkheden hoort. Die heeft een instapprijs van 489 euro in België.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

7 redenen om de iPhone 12 nu meteen te kopen

Nog niet zeker over de aankoop van de nieuwe iPhone 12? Dit zijn de beste redenen waarom je echt niet langer moet twijfelen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here