Tips

Filmtip: Joker staat op Amazon Prime Video!

Amazon Prime heeft er een absolute filmtopper bij. De film Joker met Joaquin Phoenix in een glansrol moet je gewoon (nog eens) gezien hebben.

Voor de lezers met een account voor de videostreamingdienst Amazon Prime Video hebben we mogelijk zeer interessant nieuws. Dit weekend verscheen vanuit het niets de filmtopper Joker op het platform. Joker was zonder twijfel één van de beste films die afgelopen jaar gemaakt werd. En dat is zeker geen subjectieve claim die we maken. Wereldwijd kochten meer dan 33 miljoen mensen een ticketje om de film in de cinema te gaan bekijken, en tijdens de Oscaruitreiking in februari sleepte de film twee gouden beeldjes binnen. Joaquin Phoenix werd bekroond tot beste acteur voor zijn meesterlijke vertolking van Batman’s aartsvijand.

In de film kennen we The Joker nog als Arthur Fleck. Arthur is een depressieve, mentaal zieke en sociaal uitgesloten man die het ondanks alles toch hoopt te maken als stand-up comedian. Maar een reeks tragische gebeurtenissen gooien Arthur’s leven helemaal overhoop tot niet enkel hij, maar heel de stad Gotham volledig doorslaan. Het absolute hoogtepunt is de zenuwslopende finale met Arthur en zijn idool Franklin Murray (Robert DeNiro), maar hoe die afloopt willen we hier zeker niet verklappen. Joker is een meeslepend verhaal van begin tot einde, en door de vele protesten tegen ongelijkheid wereldwijd komt de film nu nog harder binnen dan vorig jaar. Zeker de moeite om te kijken, zelfs voor wie hem al heeft gezien!  

Gezien we Joker nog niet kunnen terugvinden op Netflix, zou het wel eens kunnen dat de film exclusief is voor Amazon Prime Video. Een abonnement kost slechts €2,99 per maand en je kan het eerst 30 dagen gratis uitproberen. Andere toppers die het streamingplatform in huis heeft zijn onder andere de volledige Harry Potter-reeks, The Office en Fight Club. Put on a happy face and smile!  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business