Tips

Samsung pakt uit: zo kan je het evenement live volgen

Morgen staat een nieuwe editie van Samsungs Unpacked-evenement op het programma. Zo mis je niets van de aankondiging van de nieuwe Fold.

De lanceringsevenementen van Samsung volgen elkaar snel op in 2021. Om je even bij te brengen: het is inmiddels al het vierde grote evenement dit jaar. Naar deze editie kijken we misschien nog wel het meest uit van allemaal. Het belooft namelijk een zeer drukke line-up te worden. Dankzij dit artikel hoef je helemaal niets te missen van Galaxy Unpacked.

Wat mogen we verwachten?

Zoals de traditie luidt, ligt er inmiddels al heel wat informatie op straat. We weten dus al wel min of meer wat Samsung allemaal gaat uitpakken, al spreken we nog steeds met enige voorzichtigheid tot het zover is. Morgen belooft vooral een hoogdag te zijn voor de liefhebber van de foldables. Samsung gaat haar derde generatie vouwbare smartphones aankondigen. Die zal naar alle waarschijnlijkheid bestaan uit een opvolger voor de Galaxy Fold en de Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy vouwbare smartphones
De Samsung Galaxy Z Fold 2 krijgt een opvolger.

Daarnaast is er op gebied van smartwatches ook wel het een en ander om naar uit te kijken. Sinds Google I/O weten we al dat Google en Samsung samen aan een nieuw besturingsplatform werken voor smartwatches. Het zou dan ook gek zijn moesten we morgen niet de eerste Galaxy Watch krijgen die steunt op dit nieuwe platform. Mogelijk passeren ook nog andere nieuwe wearables de revue.

Hoe volg ik Galaxy Unpacked?

Wil jij samen met Samsung deze nieuwe smartphones uitpakken? Dat kan; Samsung zal haar evenement live uitzenden. Die livestream kan je live volgen via de website van Samsung. Registreren doe je via deze pagina. Je kan het ook gewoon volgen via YouTube (tip: stel een herinnering in). Om het je helemaal gemakkelijk te maken, hebben we de link naar de livestream hieronder ingevoegd. Galaxy Unpacked start om 16 uur. Kan je er niet bij zijn? Geen nood, morgen lees je alles over de nieuwste producten van Samsung op TechPulse.

https://www.youtube.com/watch?v=V7ixp-XwqGI

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business