Tips

Streaming kijktips van de redactie: oktober 2021

TechPulse kijktips van de redactie
Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips.

Probleem: je hebt alle laatste nieuwe releases op je favoriete streamingdienst al gezien en bent op zoek naar iets nieuws om te kijken. De redactie van TechPulse helpt je daar graag bij en deelt daarom maandelijks zijn beste kijktips. Heb je een abonnement op Netflix, Streamz, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ of nog een andere streamingdienst? Lees dan zeker even verder in onze maandelijkse kijktips.

Welke kijktips hebben de redacteurs van TechPulse deze maand?

Jens: The Boys – Amazon Prime Video

Ben jij die cliché-superheldenfilms ook zo beu? Begrijp me niet verkeerd, ik kijk zowat alles wat Marvel en DC op ons loslaten, maar het is toch vaak te veel van hetzelfde. The Boys gooit al die heldenclichés met veel plezier de vuilbak in. In deze serie zijn de superhelden, The Seven geleid door evil-Superman Homelander, namelijk de slechteriken. Maar The Boys die het tegen hen gaan opnemen kan je ook niet bepaald ‘de good guys’ noemen. Alleen al voor The Boys zou je Amazon Prime Video eens een kans moeten geven.  

Sven: Seinfeld – Netflix

Deze maand duik ik terug in de tijd met Seinfeld, een Amerikaanse sitcom die van 1989 tot 1998 op televisie te zien was. Dat resulteerde uiteindelijk in negen seizoenen bestaande uit 180 afleveringen, die nu eindelijk op Netflix te zien zijn. De serie, waarin komiek Jerry Seinfeld een semi-fictionele versie van zichzelf speelt, werd mij aangeraden omdat ze beter zou zijn dan Friends. Na drie seizoenen kan ik echter bevestigen dat dat zeker niet het geval is. Desondanks is de reeks wel vermakelijk en kijk ik liefst een aflevering of drie vlak voor het slapengaan, om zo de dag op een komische noot te eindigen.  

Wouter: Kastanjemanden – Netflix

Fan van Scandinavische krimi’s? Dan is Kastanjemanden oftewel The Chestnut Man heel waarschijnlijk iets voor jou. De Deense serie gaat over een een eng kastanjepoppetje dat op een afschuwelijke plaats delict ligt. Twee detectives gaan op zoek naar de dader naar het vermiste kind van een bekende Deense politica. Op Imdb krijgt de serie maar 7,9/10 maar volgens ons is ze meer waard. Kastanjemanden staat bovendien al een tijdje op de 9e plaats in de Belgische top 10 op Netflix. De reeks is ideaal om nog meer de sfeer van de donkere herfstperiode op te snuiven. Mogelijk herken je ook Iben Dorner als Sanne uit Borgen. 

Marijn: Midnight Mass – Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=y-XIRcjf3l4&ab_channel=Netflix

Horrorfans mogen zich met deze sfeermaker in de handen wrijven. Bij Midnight Mass zit Mike Flanagan in de regiestoel. Die kennen we van The Haunting of Hill House en Doctor Sleep. Midnight Mass heeft een religieuze insteek: een even mysterieuze als charismatische priester verricht mirakels bij een eilandcommunity. Al snel blijken de dingen te goed om waar te zijn en nemen de gebeurtenissen een duistere wending. Midnight Mass is zo’n film die fascineert en je ondanks z’n creepy toon absoluut aan het scherm gekluisterd houdt. Het ideale opwarmertje voor Halloween. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business