Tips

Streaming kijktips van de redactie: februari 2022

TechPulse kijktips van de redactie
Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips van de redactie.

Probleem: je hebt alle laatste nieuwe releases op je favoriete streamingdienst al gezien en bent op zoek naar iets nieuws om te kijken. De redactie van TechPulse helpt je daar graag bij en deelt daarom maandelijks zijn beste kijktips. Heb je een abonnement op Netflix, Streamz, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ of nog een andere streamingdienst? Lees dan zeker even verder in onze maandelijkse kijktips.

Welke kijktips heeft de redactie van TechPulse deze maand?

Wouter: Tatal Munta Muntii – Netflix

Tatal Muta Muntii of The Father Who Moves Mountains is een Roemeense film die sinds enkele maanden op Netflix te vinden is. De film is een zogenaamd sociaal drama of thriller waarin een vader hopeloos op zoek gaat naar zijn zoon die verloren is geraakt tijdens een wandeling in de bergen. Maar Tata (vader) geeft niet op en wil – tegen het advies in – de zoektocht verder zetten. Tata verzet letterlijk bergen. De film werd in het Roemeens opgenomen en duurt 1 uur en 48 minuten.  

Jens: Space Force – Netflix

Het is inmiddels alweer bijna twee jaar geleden sinds het eerste seizoen van Space Force op Netflix verscheen. Voor Space Force sloegen Steve Carell en Greg Daniels de handen nog eens in elkaar, een samenwerking die ons eerder de successerie The Office schonk. De verwachtingen lagen dus zeer hoog, al wist het eerste seizoen die nog niet helemaal in te lossen. De serie leunde net iets te veel op de interactie tussen General Naird (Steve Carell) en Dr. Mallory (John Malkovich) voor de komische toets. Maar bij momenten toonde Space Force zeker en vast dat het veel potentieel heeft om tot een cultklassieker uit te groeien. Hoe brengt de ruimtebrigade er in het tweede seizoen vanaf? Op 18 februari keert Space Force terug naar Netflix.  

Marijn: The Walking Dead (seizoen 11) – Disney+

De gedwongen pauze door de uitbraak van de coronapandemie leek The Walking Dead gek genoeg goed gedaan te hebben. De voorbije seizoenen was de zombiereeks wat op de dool, maar uiteindelijk slaagde die er wel in om personages in een nieuw daglicht te zetten. Enkele nijpende situaties leverden zeker een aantal straffe afleveringen op. Het eerste deel van seizoen 11 eindigde op een licht frustrerende cliffhanger, maar op 21 februari weten we hoe het Negan en co. vergaat na de aanval van Popes gekke bende. 

Sven: De Kraak – Streamz

Omdat ik al eens graag een film meepik over een bankoverval, heb ik de voorbije weken De Kraak een kans gegeven. Deze Vlaamse serie geeft heel wat Case de Papel vibes af, behalve dan dat het gaat om een digitale roof en de leuke kostuums (grotendeels) achterwege gelaten worden. Nochtans is de reeks zeer entertainent, tenminste als je je geen vragen stelt bij bepaalde beslissingen die de soms cliché personages maken en het feit dat zowat alles blijkbaar gehackt kan worden.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business