Tips

Nieuwe documentaire over Abbey Road op Disney Plus

disney plus if these walls could sing paul mccartney documentaire abbey road
"If These Walls Could Sing" is een nieuwe documentaire op Disney Plus over de Abbey Road-opnamestudio waar geschiedenis werd geschreven.

“If These Walls Could Sing” is een nieuwe documentaire op Disney Plus, geregisseerd door Mary McCartney (ja, de dochter van). De docu gaat over de invloedrijke muziekgeschiedenis van Abbey Road. Gedurende meer dan 90 jaar verkreeg de opnamestudio naam en faam door de grote artiesten die er muziek hebben opgenomen.

De studio is natuurlijk het meest gekend van The Beatles en het iconische zebrapad, maar daar stopt het verhaal van Abbey Road niet. Er komen heel wat van die grote namen aan het woord: Paul McCartney, Ringo Starr, Elton John, Liam Gallagher en meer. De documentaire heeft ook een persoonlijk kantje, gezien Mary McCartney samen met haar vader Paul ook allerlei familiale herinneringen aan de opnamestudio ophaalt.

De documentaire is nu beschikbaar, exclusief op Disney Plus. Je kan de trailer van “If These Walls Could Sing” hieronder bekijken.

Abonnee worden van Disney Plus?

Wil jij deze documentaire absoluut zien? Of zijn er andere Disney-titels die je kunnen bekoren? Neem dan een abonnement voor slechts 8,99 euro per maand. Heb je interesse in een goede korting, kies dan voor het jaarabonnement. Dat kost namelijk maar 89,90 euro; je krijgt dus twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business