Tips

Netflix België: de beste nieuwe films en series voor oktober 2023

Netflix kijktips oktober
© Netflix
Op zoek naar kijktips voor de aanstormende herfstdagen? Dit zijn de beste nieuwe films en series die je in oktober 2023 op Netflix kan verwachten.

Helaas, de meteorologische herfst is inmiddels van start en dat betekent dat we massaal meer uren binnenshuis gaan doorbrengen. De perfecte tijd om Netflix op te starten en van je favoriete films en series te genieten. Nu oktober alweer vijf dagen onderweg is kijken we naar de parels die in oktober op Netflix verschijnen. Films en series die je aan het lachen brengen – of waarvan je je dood schrikt. Het is ten slotte de maand van Halloween.

Voor wie daar wel van houdt staat er deze maand voldoende op het programma. Zo brengt Netflix op 13 oktober 2023 de thriller ‘The Conference’ uit. Ook The Devil on Trial en The Fall of The House of Usher staan deze maand op het programma. Kan je zulke angsten juist niet uitstaan? Ook voor jou is er meer dan voldoende om naar uit te kijken. Zo is vandaag het derde deel van Lupin verschenen. Hieronder hebben we onze kijktips voor je opgesomd.

Deze films en series verschijnen in oktober 2023 op Netflix

Lupin (deel 3) – 5 oktober

A Deadly Invitation – 6 oktober

The Fall of The House Usher – 12 oktober

The Conference (2023) – 13 oktober

The Devil on Trial – 17 oktober

Bodies – 19 oktober

Old Dads – 20 oktober

the After – 25 oktober

Pain Hustlers – 27 oktober

Kijktips voor Disney+

Uitgekeken op Netflix? Kijk dan zeker en vast naar ons overzicht van de films en series die in oktober op Disney+ verschijnen. Mocht je je daarop willen abonneren: doe dit dan ook voor 1 november. Op die datum gaan de prijzen in België met 2 euro per maand omhoog, tot 10,99 euro per maand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business