Wedstrijd

Win een PP3DP Up! Plus 2 3D-printer t.w.v. 1.289 euro

3D-printers zijn klaar voor je huis. De technologie is min of meer volwassen en iedere techneut of hobbyist kan er intussen mee aan de slag. Tijd voor ons om een exemplaar weg te schenken.

We bombardeerden de Up! mini van PP3DP tot keuze van de redactie in onze recente massatest van 3D-printers. Uit die test bleek dat de dingen klaar zijn voor gebruik door zowel de technisch aangelegde hobbyist als de minder technische enthousiasteling. Daarom zijn we zelf alvast jaloers op de toekomstige winnaar van de PP3DP Up! Plus 2: de grotere broer van de winnaar van de massatest.

ZDNet mag die printer ter waarde van 1.289 euro weggeven in samenwerking met 3D-printerwinkel Trideus. De Up! Plus 2 heeft een printbaar volume van 14 x 14 x 13,5 centimeter en kan overweg met ABS en PLA. De fijnste resolutie bedraagt 0,15 millimeter. Zoals steeds moeten 3D-modellen in het .stl-bestandsformaat staan. Online vind je duizenden leuke beeldjes om af te printen, maar de creatieveling kan natuurlijk ook zelf modellen ontwerpen.

Bij de Up! hoort eigen, eenvoudig te gebruiken software. Wie een laptop en een internetverbinding heeft kan zonder veel moeite aan de slag, wie professioneel (redelijk kleine) modellen wil printen, is eveneens gesteld.

Like of tweet hieronder en laat vervolgens je mailadres achter om kans te maken. Deelnemen kan tot en met vrijdag 4 december om 12 uur ’s middags. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De printer zelf overhandigen we vervolgens in het hoofdkwartier van Trideus in Lummen (op een in overleg gekozen tijdstip)

De wedstrijd is afgelopen. De winnaar werd persoonlijk verwittigd.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business