Wedstrijd

Wedstrijd: win een Maggy social distancing-device!

Maak van je werkvloer een veilige en coronaproof omgeving met de draagbare social distancing-device Maggy. Waag je kans en win!

Het coronavirus is helaas nog lang niet uit ons land. Dat betekent dat we ons op de werkvloer en in het dagelijkse leven moeten blijven aanpassen aan de voorzorgsmaatregelen. Het bewaren van de sociale afstand is daarbij een cruciale regel. Maar afstand bewaren van onze naasten is niet altijd zo eenvoudig. Maggy maakt het je wel een stuk eenvoudiger.

Wat is Maggy? Maggy is een device dat je via je een koordje rond je nek kan dragen. Het bakje is zo klein en licht dat je dit nauwelijks zal merken. Totdat je te dicht bij iemand komt. Dan zal Maggy je via een geluidssignaal verwittigen om de afstand te bewaren. De Maggy-apparaten maken via bluetooth verbinding met elkaar, en zullen dat na een update in september ook kunnen doen met nabije smartphones. Ondersteuning van de nieuwste bluetoothstandaard 5.1 zorgt voor een zeer accurate locatiebepaling.

Goed voor de gezondheid en de privacy

“En mijn privacy?” horen we je al vragen. Ook daar zorgt Maggy voor! Gebruik van het apparaat is volledig vrij van registratie, zelfs wanneer je de bijhorende (optionele) smartphoneapplicatie zou downloaden. Met die applicatie kan je onder andere het waarschuwingssignaal naar eigen keuze instellen, maar ook een rapport raadplegen van hoe goed je je afstand bewaard hebt. Persoonlijke en locatiedata worden niet geregistreerd en opgeslagen.

Hoewel Maggy nog maar net verkrijgbaar is, viel de innovatie al in de prijzen. Het won de EUvsVirus Hackathon georganiseerd door de Europese Commisie en mede gesteund door Amazon Web Services, waar overigens de hele back end van het Maggy platform mee opgebouwd is. Het is een draagbare en privacyvriendelijke oplossing om de veiligheid van werknemers te verzekeren wanneer zij wensen vanop kantoor te werken. Maar het toestel kan ook buiten de werkplek van dienst zijn. Op die corona-app gaan we niet meer wachten!

Doe mee en win!

Een Maggy kost normaal gezien 40 euro. Maar wij geven er twee gratis en voor niets weg! Alles wat je daarvoor moet doen is dit deelnemersformulier invullen. Deelnemen kan tot vrijdagmiddag 28.08.2020 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en worden de Maggy-toestellen zijn of haar kant opgestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen. Veel succes!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business