Wedstrijd

TechPulse giveaway: win de Google Chromecast met Google TV (4K)

Giveaway Google Chromecast Google TV 4K doe mee en win
Het gezellige seizoen is vroeger dan verwacht van start gegaan maar dat is niet altijd slecht nieuws. Win deze Chromecast met Google TV.

TechPulse wil de herfst inzetten met een nieuwe giveaway. We kruipen allemaal weer gezellig voor de haard en de televisie en dan kan een Chromecast met Google TV niet ontbreken natuurlijk. We geven onze lezers graag tot en met maandag 10 oktober de kans om deze Chromecast te winnen!

De nieuwe Chromecast kan een heel goede toevoeging aan je tv zijn. Als je bijvoorbeeld niet graag te veel geld wil uitgeven aan een Apple TV, maar wel de ervaring van een afstandsbediening zoekt. Of als je jouw oude exemplaar wil updaten en graag de ervaring met Google TV hebt. Wie nog geen Chromecast heeft en aan het rondkijken is zal met dit exemplaar ook zeker tevreden zijn. 

Enkele pluspunten:

  • Afstandsbediening
  • Google TV
  • Leuk design

Doe mee en win deze Chromecast!

We mogen één deelnemer gelukkig maken met deze fantastische prijs! Je kan heel eenvoudig je kans wagen door onderstaand deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot maandag 10 oktober 2022 om 12 uur.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Chromecast in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

TechPulse giveaway: win de Google Chromecast met Google TV (4K)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business