Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Corsair HS65 Surround gaminghoofdtelefoon

12 dagen kerst corsair
Vandaag geven we voor 12 dagen kerst de Corsair HS65 Surround gaminghoofdtelefoon weg. Waag snel je kans!

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Corsair onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Corsair HS65 Surround gaminghoofdtelefoon ter waarde van 90 euro.

In aanloop naar Kerstmis geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar.

  • Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar wordt binnenkort gekozen en persoonlijk gecontacteerd.

Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan hier alvast onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 23 december.

Win de Corsair HS65 Surround

“Never miss a beat” is de slogan van Corsair voor de HS65 Surround gaminghoofdtelefoon. Dat weet de hoofdtelefoon waar te maken met gepersonaliseerd Dolby Audio 7.1-surround. Via Corsair iCUE – de softwaresuite van Corsair – kan je een persoonlijk geluidsprofiel aanmaken. Via een reeks testen achterhaalt de SoundID-software in iCUE je persoonlijke voorkeuren en waar het geluid aangesterkt moet worden. Zo hoor je details tijdens het gamen of luisteren naar muziek die je anders niet hoort.

Gepersonaliseerd geluid is niet het enige waar Corsair mee uitpakt op de HS65 Surround. Voor 90 euro krijg je ook een duurzame metalen constructie, oorkussens met memory-foam padding en een deftige microfoon die je makkelijk omhoog kan draaien om ‘m te muten. Word je er gek van dat je steeds je apparaten moet opladen? Daar ben je meteen vanaf met de HS65. Je kan hem alleen via het meegeleverde draad (3,5 mm audiojack of usb-a) gebruiken.

Corsair HS65

Eerder noemden we iCUE al voor de gepersonaliseerde audio. Wil je gebruikmaken van Dolby’s Audio Surround-functie voor een diepere immersie in je games, dan heb je ook daar de Corsair iCUE-software bij nodig. Dan moet je de Corsair-hoofdtelefoon via de usb-kabel verbinden. Heb je dat eenmaal geregeld, dan til je je game-ervaring direct naar het volgende niveau.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de Corsair HS65 Surround gaminghoofdtelefoon. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.

12 dagen kerst: win de HS65 Surround hoofdtelefoon van Corsair

Deelnemen kan tot dinsdag 13 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business