Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Teufel Zola gaming headset

12 Dagen Kerst Zola
Kerst is weer in aantocht en bij TechPulse zijn we er helemaal klaar voor. Daarom geven we in de laatste 12 dagen voor kerstmis elke dag een product cadeau. Vandaag maak je kans op de nieuwe Zola headset van Teufel, ter waarde van €129,99.

Benieuwd naar wat er nog te winnen valt de komende dagen? Bekijk dan zeker onze overzichtspagina. Daar vind je namelijk al wat hints naar welke cadeaus we nog zullen weggeven.

Win de Teufel Zola

De Teufel Zola komt het best tot zijn recht tijdens het gamen. Door de hoge definitie van het geluid, komen je spellen echt tot leven. Na het installeren van Teufel Audio Center voor ZOLA, kan je met een speciale dongle bovendien gebruik maken van DTS Headphone:X V2 en 7.1 surround sound. Oftewel: ruimtelijk geluid, waarbij je kan onderscheiden of iets zich onder of boven je, dan wel links of rechts van je bevindt.

De headset is echter niet alleen goed om mee te gamen, maar ook om muziek mee te luisteren, film mee te kijken of om mee te vergaderen. Het geluid van de headset zelf is best stevig, met een diepe bas die niet overdreven aandoet. Daardoor komt je game-, film- of muziekervaring als het ware tot leven.

Of je nu in een vergadering of in een videogame zit: je collega’s en medespelers verstaan bovendien goed wat je zegt. De Teufel Zola komt met een HD-condensatormicrofoon die van de headset losgemaakt kan worden. De headset heeft bovendien een TeamSpeak-certificaat en is dus geschikt voor gebruik met Discord of Microsoft Teams.

Doe mee en win!

Om kans te maken op de Teufel Zola Headset, hoef je alleen het deelnameformulier in te vullen.

12 dagen kerst: win de Zola-gaminghoofdtelefoon van Teufel

Deelnemen kan tot donderdag 15 december om 12:00. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd. Hou dus zeker je mailbox in de gaten!

Ben je benieuwd naar het wedstrijdreglement? Dat kan je hier raadplegen.

12 dagen kerstaudiosliderwedstrijd

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals