Wedstrijd

12 dagen kerst: win de FRITZ!Repeater 1200 AX

12 dagen kerst Fritz
Vandaag geven we voor 12 dagen kerst de FRITZ!Repeater 1200 AX weg. Waag snel je kans!

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van FRITZ! onder onze kerstboom. Je maakt namelijk kans op de FRITZ!Repeater 1200 AX ter waarde van 85 euro.

In aanloop naar Kerstmis geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige
winnaar.

Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan hier alvast onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 23 december.

Win de FRITZ!Repeater 1200 AX

Het formaat van FRITZ!Repeater 1200 AX (80 x 80 x 37 mm) en dat je hem simpelweg in je stopcontact kan pluggen, zorgt ervoor dat je ‘m bijna overal kan plaatsen. Ideaal als je niet wil dat zulke apparatuur te veel opvalt (of de ruimte gewoonweg niet hebt). De compacte behuizing belemmert tegelijkertijd niet de werking van de repeater. In de praktijk kan je namelijk datasnelheden tot maximaal 2.400 Mbps behalen.

Bovendien geniet je op de FRITZ!Repeater 1200 AX alvast van Wifi 6. Bezit je al Wifi 6 apparaten? Dan geniet je direct van hogere maximale datasnelheden dan via Wifi 5, aan een lagere latency. Nog niet over op Wifi 6? Geen zorgen, je kan uiteraard ook nog Wifi AC (5) en oudere standaarden (N/G/A via 2,4 GHz) benutten. Goed om te weten verder is dat de FRITZ!Repeater in een ‘netwerk’ van FRITZ!-apparatuur fungeert als Mesh-systeem. Je kan daarmee dus naadloos roamen in huis én je vergroot daarmee het bereik van het netwerk.

Heeft je router geen Wifi of simpelweg geen bereik in je kamer, maar wel toegang tot een LAN-poort? Dan sluit je de FRITZ!Repeater ook gewoon bekabeld aan om te werken als access point.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de FRITZ!Repeater 1200 AX. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.

12 dagen kerst: win de FRITZ!Repeater 1200 AX

Deelnemen kan tot donderdag 22 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd. Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business